Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wie zijn wij?

Decupere & Partners telt negen kantoren, waar meer dan 130 vakspecialisten werkzaam zijn. Vanuit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen leveren onze experts boekhoudkundig, fiscaal, juridisch, HR en strategisch advies. Zo worden onze klanten ontzorgd en kunnen ze zich 100% focussen op hun onderneming.

Onze accountants zijn het kloppend hart van de organisatie, zonder hen was d&p niet de ambitieuze werkgever die het op vandaag is. We hechten dan ook veel waarde aan opleiding en digitale ondersteuning. Je mag rekenen op een job waar je de kans krijgt om je expertise in de verf te zetten.

Wie zoeken wij?

  • Een ervaren accountant. Je hebt al enkele jaren ervaring in de accountingsector en genoot van een opleiding in Accountancy of een economisch gerelateerde afstudeerrichting. Heb je je ITAA-certificatie? Dat is een plus!
  • Een ambitieuze adviseurdie meedenkt met de ondernemers. Jij bent het gezicht van de organisatie voor onze klanten, die op jouw kennis en advies rekenen.
  • Een doorzetter. Accountancy heeft drukke periodes met strakke deadlines. Dus we zoeken iemand die als het nodig is een tandje bijzet.
  • Een netwerker want jij werkt graag met mensen samen en kan iedereen verbinden. Denk aan de zaakvoerder en hun interne boekhouder, maar ook aan je eigen collega’s.

Heb je vragen? Shoot! Wij zoeken iemand die geen schrik heeft om vragen te stellen, ideeën te delen of ons uit te dagen met nieuwe inzichten.

Wat bieden we je?

Elke dag bij d&p is anders. We bieden je dus een job in een stabiele en ambitieuze organisatie. We nodigen je uit om mee te bouwen aan ons verhaal. Jij staat in contact met onze klanten, die rasechte ondernemers zijn. Samen ga je hun uitdagingen aan.

Wat doet een Accountant?

  • Opvolging van boekhouding van klanten (A tot Z)
  • Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaar afsluitingen en fiscale aangiftes (btw, personenbelastingen en vennootschapsbelastingen)
  • Speciale opdrachten zoals projectanalyses, waarderingen, oprichtingen, fusies en splitsingen
  • Analyses van eenmanszaak en vennootschap
  • Waardering vennootschap
  • Begeleiden van Junior Accountants

Wij hebben 9 kantoren verspreid over West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. We hopen je vooral in kantoor Waregemte mogen verwelkomen, maar ook andere locaties zijn bespreekbaar. Overal zal je verwelkomd worden door een ambitieuze en hechte groep.

Om optimaal te kunnen werken zorgen we voor een mooie werkplek met eigen laptop, een gevulde drankfrigo en snoepkast. Daarnaast hopen we je gelukkig te maken met een comfortabel salaris met een ruim aanbod aan extralegale voordelen (zoals een bedrijfswagen en 32 verlofdagen).

Loading ...
Loading ...

Deadline: 11-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...