Loading ...

Job content

Wie zijn wij?

Wij zijn eencluster van 7 bankagenten in de regio Antwerpen Zuid. Wij zijn een hecht, gemotiveerd en trots team. Voor ons staat kwalitatief adviesen service verlenen centraal. We willen een goede band opbouwen met onze klanten en steeds bereikbaar zijn. Ons team werkt dan ook heel proactiefen persoonlijkom zo te streven naar een hoge klantentevredenheid. Om ons team verder te ondersteunen gaan we op zoek naar eenAdministratief assistent voor ons verzekeringsteam (ondernemingen en particulieren). Ben jij hiervoor geknipt?

Jouw functie als Administratief assistant business verzekeringen

Op dagelijkse basis verlenen wij adviesaan zelfstandigen, KMO’s, (familie)bedrijven, vrije beroepen en particulieren. Dit kan gaan over dagelijks bankieren, beleggingen en verzekeringen. Voor deze laatste tak gaan wij momenteel op zoek naar een collega om onze Business Advisors te ondersteunen. Jij staat dus mee in voor de administratieve opvolging van verzekeringsdossiers en vormt een tandem met je collega’s. Jouw takkenpakket is alvast heel gevarieerd en uitgebreid: uitwerking van offertes, contact met klanten om vragen te beantwoorden, opvragen extra informatie en attesten bij klanten, afhandeling schadedossiers... Jouw doel? Samen met je collega’s gaan voor een 100% tevreden klant door de juiste voorbereiding en opvolging van hun dossier.

Wat kan je verwachten?

  • Je komt terecht in een gemotiveerd team van 13 adviseursmet jarenlange ervaring. Hier kan je alvast veel leren over de financiële wereld!
  • Wij werken met eenflexibel uurrooster zodat je de werk-privé balans alvast goed kan bewaren.
  • Op vlak van verloning kan je alvast rekenen op een mooie bruto verloning op basis van jouw kennis en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.
  • Full time aan de slag of liever 4/5e? Hier is het bespreekbaar.

Wie ben je?

  • Je hebt minimaal een eerste ervaring in de financiële sector, met voorkeur in de verzekeringen.
  • De nodige PCP-attesten (wet willems en wet cauwenberghs) heb je reeds behaald.
  • Je bent bereid om helemaal ondergedompeld te worden in de wereld van (business)verzekeringen en om met onze programma’s te leren werken.
  • Je hebt contact met klanten, dus communicatief sta je sterk.
  • Opvolging, administratieve taken, de puntjes op de i zetten en to do’s afvinken vormen voor jou allesbehalve een obstakel.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...