Loading ...

Job content

Administratief bediende bouwsector | Hasselt en Tessenderlo | vaste aanwerving | 3/5e of 4/5e tewerkstelling |

Voor een grote bouwfirma in de regio Limburg zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot met een echte hands-on-mentaliteit.

Jouw nieuwe job
In deze functie werk je mee aan een uniek bouwproject in hartje Hasselt! Je behartigt ter plaatse de werfopvolging ter ondersteuning van de projectleiders en begint de dag met jouw ronde op de werf. Daarnaast sta je in voor het stockbeheer en bestellen van materialen en gereedschappen, opmaken van bestel – en leverbonnen, het voorbereiden van vorderingsstaten en facturatie (werkdagen, prestaties, materialen), verzamelen en beheren van technische fiches en nog zo veel meer. Jij staat tevens mee in voor de communicatie en briefwisseling met de klanten, leveranciers, onderaannemers en alle andere betrokken partijen. Wanneer het project wordt afgeleverd zal jij terug op kantoor in Tessenderlo aan de slag gaan.

Jouw profiel
Je hebt reeds een eerste ervaring opgebouwd in een allround administratieve of een soortgelijke functie. Wij zijn op zoek naar iemand die administratief nauwkeurig is, efficiënt de taken kan indelen naargelang prioriteiten en sterke communicatieve vaardigheden heeft. Jij staat stevig in je schoenen en kan je mannetje staan in de harde bouwwereld. Affiniteit met de bouwsector is uiteraard een mooi pluspunt, maar zeker geen must! Een goede werkhouding, een proactieve aanpak en een duidelijke en open communicatie staan hier centraal! Ten slotte ben je een echte teamplayer die vlot overweg kan met iedereen!

De arbeidsvoorwaarden
Tegenover dit gevarieerd takenpakket staat een goede verloning aangevuld met extralegale voordelen.
Jij zal tewerkgesteld worden in een 3/5e of 4/5e contract en kan je uren zelfstandig indelen. Jij werkt tevens in flexibele uren en spreekt hierover onderling af met jouw teamleden.

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een gekende speler in de bouwsector en beheert grote projecten over heel het land. Jij krijgt de kans en de ruimte om verantwoordelijkheid op te nemen en enorm veel bij te leren. Het team in Tessenderlo kunnen we omschrijven als een warme en familiale groep waar iedereen gelijk is.

Solliciteer meteen
Zie jij jezelf in aanmerking komen voor deze vacature? Stel vandaag nog jouw kandidatuur of contacteer HAYS Herentals voor meer info! #1085991


Aantrekkelijk salarispakket
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...