Administratief bediende HR L&d Support / Lommel-Eindhoven

Adecco

View: 34

Update day: 24-01-2023

Location: Lommel Limburg

Category: Executive management

Industry:

Loading ...

Job content

Dankzij jou lopen alle administratieve processen rondom de deelname aan opleidingen door onze medewerkers correct. Dit komt omdat je zorgt voor alle administratieve werkzaamheden binnen onze learning Portal; de Renewi Academy. Je weet de werkzaamheden intern af te stemmen met jouw collega’s binnen het HR Center of Excellence Learning & Development en Organisation Development (CoE L&D/OD).
Je ondersteunt HR collega’s, leidinggevenden en medewerkers met antwoord op hun vragen over inschrijven en registratie van opleidingen in ons Learning portal. Omdat je ook voor de Belgische bedrijfsonderdelen van Renewi werkt, is het een pre als je kennis hebt van de Belgische wet- en regelgeving met betrekking tot diverse opleidingen en subsidiestromen.

Hoe ziet jouw nieuwe job eruit?
  • Je maakt in samenspraak met L&D specialisten trainingprogramma’s aan in de opleidingscatalogus in de Learning portal. Dit betreft opleidingen voor chauffeurs (Code 95 en rij-opleidingen), veiligheidsopleidingen zoals VCA en diverse andere opleidingen op vaktechniek, leiderschap en communicatie.
  • Je plant de sessies voor deze programma’s, waar nodig in afstemming met interne trainers of externe leveranciers. Je zorgt ervoor dat trainingslocaties gereserveerd zijn waar nodig. Kortom, je verzorgt alle ondersteunende en administratieve werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat Renewi collega’s zich kunnen inschrijven voor diverse trainingen.
  • Je verwerkt inschrijvingen, presentielijsten en certificaten van Renewi interne opleidingen. Waar nodig assisteer je bij het inschrijven van Renewi collega’s op opleidingen bij externe leveranciers.
  • Je maakt in samenspraak met L&D specialisten E-learning programma’s aan in de opleidingscatalogus in de Learning portal. Je verwerkt de aangeleverde E-learning files in de Learning portal, en zorgt ervoor dat ze correct geregistreerd staan, en toegewezen worden aan de juiste medewerkers. Kortom je doet wat nodig is om ervoor te zorgen dat Renewi collega’s deze E-Learning programma’s kunnen volgen via de Learning portal.
  • Je verwerkt alle mutaties en registraties die noodzakelijk zijn voor het subsidie traject in België en/of Nederland.
  • Je verzorgt en administreert alle voorkomende correspondentie gericht op het L&D proces.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, leidinggevenden en HR collega’s met vragen over registraties van (aflopende) trainingscertificaten, en de planning en organisatie van trainingen.
  • Je draagt bij aan de optimalisatie van de ondersteunende werkprocessen binnen de afdeling HR CoE L&D/OD.


Profiel

Welke talenten zien wij bij jou?

ASO/TSO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van HR. Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Ervaring met HR systemen , en Learning & Development systemen (Learning portal/Learning management systemen, E-learning tools) en digitaal werken (bij voorkeur met employee/manager selfservice in Ebloxx, ADP Workforce en/of Workday).
Bovenal ben je een positieve persoonlijkheid die zin heeft om te werken in een dynamische, veranderende organisatie met een sterke purpose.
Je kunt wel tegen een beetje chaos en schept er plezier in om bij te dragen aan het ordenen en verbeteren van werkwijzen. Je doet dit graag samen met collega’s, om samen de schouders eronder zetten om een mooie klus te klaren!
Door je werkervaring bij Belgische bedrijven heb je kennis van en ervaring met de toepassing van de Belgische wet- en regelgeving op het vlak van HR en Learning & Development. De werkwijzen van de Belgische uitvoeringsorganisaties ten aanzien van subsidies zijn jou welbekend.
Flexibiliteit; je zult je soms verplaatsen voor samenwerking met jouw Nederlandse collega’s in Eindhoven.
Talenkennis: vloeiende kennis Nederlands en voldoende kennis Frans

Aanbod

Ben je administratief sterk en bied je graag ondersteuning binnen het vakgebied Human Resources/Learning & Development? Houd je ervan om werkwijzen te optimaliseren? En ben je op zoek naar een functie met een uitdagend werkpakket binnen een dynamische organisatie? Renewi is op zoek naar een medewerker Employee HR L&D Support

Waar ga je werken en wat mag jij verwachten?

Je gaat werken in het HR Center of Excellence Learning & Development en Organisation Development maakt onderdeel uit van de Renewi HR organisatie. De werkplekken zijn zowel in Lommel (BE) als Eindhoven (NL), waar je af en toe ook naar toe zult gaan.
Je ontvangt een mooi loon naar kennis en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Werken in 4/5e stelsel is mogelijk
Langdurige opdracht van minstens 1 jaar. Op termijn wordt er bepaald of het alsnog een vaste functie wordt.

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan meteen via de knop!
Vragen? Stel ze via expertcentre.850@adecco.be of 09 / 276 32 90 en je mag vragen naar Sofie
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...