Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Zin om een Positive Banker te worden?

Bij BNP Paribas Fortis bouwen we samen met onze klanten aan een positieve toekomst. We bieden hun financiële oplossingen die hen het leven gemakkelijker maken, we helpen hen groeien en bij alles wat we doen zetten we duurzaamheid op de eerste plaats. We werken voortdurend aan betere manieren om bankier te zijn. Dat noemen we Positive Banking.

In de kantoren van onze bank bieden onze multidisciplinaire teams service op maat om aan de specifieke behoeften van al onze Retail Banking-klanten te voldoen.

Om onze teams te versterken, zoeken we momenteel Adviseurs Verzekeringen voor onze kantorenteams in regio Heist-op-den-Berg.

Jouw toekomstige job

 • Je maakt deel uit van een dynamische ploeg en samen met je collega’s en een team van experts bespreek je de projecten van de particuliere klanten van het kantoor, en speel je in op hun specifieke behoeften inzake bescherming van al wie en al wat hen nauw aan het hart ligt.
 • Je wordt de expert en commerciële draaischijf in het domein Verzekeringen (BOAR en Leven), en je behaalt samen met je collega’s de resultaten van de ploeg.
 • Je leert graag bij en je blijft jezelf ontwikkelen.
 • Je profileert je als een makelaar, gericht op kwalitatieve service en klantentevredenheid. Je volgt je klantendossiers nauwkeurig op om de klantentevredenheid te verhogen.
 • Je adviseert klanten even goed en persoonlijk via een videogesprek als in het kantoor.

Jouw troeven

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs, of ervaring in het domein van de verzekeringen.
 • Je communiceert vlot. Je houdt ervan contacten te leggen en in teamverband te werken.
 • Je bent een kei in het detecteren van de beschermingsbehoeften van de klanten, en in het voorstellen van gepaste oplossingen.
 • Je werkt nauwkeurig, volgt je dossiers op en komt zo je beloftes aan de klanten na.
 • Je bent vertrouwd met nieuwe technologieën en digitale tools.
 • Je beheerst het Nederlands. Kennis van het Frans en het Engels is een pluspunt.

Waarom BNP Paribas Fortis?

 • Omdat je een positieve impact hebt op de maatschappij. Als Adviseur Verzekeringen begeleid je onze klanten naar een aanbod van duurzame oplossingen en diensten die hun het leven gemakkelijker maken, voor het beheer en de bescherming van hun privévermogen.
 • Omdat je kunt blijven groeien en je expertise verder kunt ontwikkelen. Leren maakt resoluut deel uit van onze bedrijfscultuur. Er zijn tal van opleidingen beschikbaar om je kennis, je expertiseniveau en je commerciële vaardigheden te ontwikkelen.
 • Omdat je een gediversifieerd en aantrekkelijk salarispakket geniet, aangevuld met aanlokkelijke voordelen. Daarnaast werk je in een flexibele omgeving die aanwezigheid op kantoor combineert met telewerk en klantbezoeken.

In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden bij het streven naar welbevinden en optimale prestaties voor alle teams. Bij BNP Paribas Fortis willen we alle talenten verwelkomen en behouden, met hun eigen ervaring en identiteit. Ongeacht hun gender, leeftijd, afkomst of seksuele geaardheid, en ongeacht of ze al dan niet met een handicap door het leven gaan. Samen bouwen we aan de bank van morgen: innoverend, verantwoordelijk en duurzaam. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%.

Ga je de uitdaging aan?

Kies nu voor BNP Paribas Fortis en solliciteer hier

Een eerste selectie gebeurt op basis van jouw cv en motivatiebrief. Zijn we overtuigd dat je de gepaste kandidaat bent? Dan nemen wij contact met je op. Succes!

Komt deze functie niet overeen met je verwachtingen of je profiel? Deel ze dan met vrienden en familie.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...