Loading ...

Job content

Onze klant is een supermarktketen en bestaat uit een team van 10.000 uitzonderlijke en gemotiveerde medewerkers. Als één van de meest toonaangevende en innoverende retailers in Belgiê vinden ze het belangrijk dat elke medewerker de kans krijgt om zijn of haar carrière, los van ervaring, professionele achtergrond, ... uit te bouwen. Ze doen dit op een verantwoorde en doordachte wijze en met de steun van de collega’s.

Functiebeschrijving
Als Assistant Manager in onze supermarkten animeer en coördineer je de dagelijkse operationele werking van het team. Je organiseert de goederenstroom op het verkoopoppervlak en past de werking van het team toe. Je zorgt voor het aanvullen van de rekken en het uitstallen van de promoties, rekening houdend met het easy shopping-principe. Je werkt polyvalent met de andere Afdelingsassistenten. Bij afwezigheid van de Afdelingsmanager, vervang je hem/haar voor het operationele luik. In alles wat je doet, stel je de klanten voorop. Je bent actief betrokken bij het reilen en zeilen van de winkel. Door een vlotte samenwerking behaal je de resultaten van de winkel. Je werkt mee aan de organistatie van de inplantingen van commerciële acties: seizoensartikelen, evenementen, ...

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een diploma Secundair Onderwijs (of gelijkwaardig door ervaring). Je hebt een eerste professionele ervaring binnen de verkoop, retail, horeca of catering achter de rug. Je bent klant- en resultaatgericht. je beschikt over potentieel om een team aan te sturen. Je neemt inititatief. Je beschikt over goede organisatorische vaardigeden en je kan prioriteiten stellen. Je bent flexibel ingesteld. Werken in een wisselend uurrooster en op zaterdag schrikt je niet af. Je ben een teamspeler en communiceert vlot.

Arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur bij één van de grootste spelers van de distributie wereldwijd. Je krijgt een boeiende, voltijdse job waarin je snel initiatief kan nemen. Ze bieden een aantrekkelijk en competitief salarispakket met o.a. maaltijdcheques, netto premies, urenpremies, kortingen, een pensioenfonds en voortdurende vormingen.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-10-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...