Beenhouwer

Trixxo

View: 86

Update day: 17-11-2023

Location: Heist-op-den-Berg Antwerp

Category: Food & Beverage

Industry:

Salary: €15,12 an hour

Loading ...

Job content

Functieomschrijving


Voor onze klant zijn we op zoek naar een beenhouwer m/v/x voor Heist-op-den-Berg.

Jouw taken als beenhouwer:

  • Je zorgt voor een mooie presentatie van de vleeswaren en houdt de winkel en het atelier netjes doorheen de dag. Je vertelt de klant alles over onze producten en dat met een goeie portie passie.
  • Je onthaalt en bedient elke klant met de glimlach. Samen met je collega’s bezorg je elke bezoeker een onvergetelijke winkelervaring en zorg je voor meer ambiance!
  • Je staat in voor de verkoop, neemt bestellingen op, helpt bereidingen klaarmaken en past hygiëneprocedures toe om de kwaliteit te garanderen. Werken bij Renmans? Da’s kiezen voor meer variatie.
  • Geen ervaring? Dat maakt voor ons niet uit! Bij Renmans krijg je de kans om te groeien in je job. In no-time leer je de kneepjes van het vak dankzij onze interne opleidingen.


Profiel

Zie jij jezelf al een praatje slaan met klanten in de winkel terwijl je nieuwe producten aanprijst? Fantastisch, want als filiaalmedewerk(st)er zoeken we een enthousiaste collega die ook op drukke momenten het hoofd koel kan houden.

Heb je ’t graag proper? Wij ook, we verwachten dat je je werkplek altijd netjes achterlaat. Daarnaast heb je goesting om je te verdiepen in de verschillende producten, kan je niet wachten om schellekes uit te delen én sta je te popelen om bij te leren over dit mooie beroep!


Aanbod

Een aantrekkelijk salaris met bijkomende voordelen ligt voor je klaar. Op zaterdag zijn onze winkels open, maar in samenspraak met je collega’s kan je zeker enkele zaterdagen vrij nemen. Op zon- en feestdagen ben je wél altijd vrij. Wil je iets aanpassen aan jouw uurrooster of heb je een voorkeur voor parttime werk? We kijken met plezier wat mogelijk is.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...