Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Ter ondersteuning van ons Paramedisch departement, zijn wij op zoek naar een begeleider voor DAC De Statie (80% – vervanging).

Je bent werkzaam in een dagactiviteitencentrum voor gezinsverplegingspatiënten met een psychiatrische problematiek (doelgroep ouderen 65+). Het DAC heeft als doel de maatschappelijke integratie te bevorderen en mensen te helpen om hun tijd op een zinvolle manier in te vullen.
De werking is gericht op het aanbieden van educatieve activiteiten, ontspannende bezigheden en ontmoeten van andere mensen.
Het doel is de deelnemer te ondersteunen in zijn zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, sociale contacten, en dagstructuur.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma opvoeder A2, verzorgende of je hebt een diploma hoger secundair onderwijs en je kunt ervaring voorleggen. Je hebt een basiskennis inzake psychopathologie. Je bent organisatievaardig en bewaakt de voortgang van de werkprocessen. Je bent flexibel en creatief in je aanbod en kunt dit aanpassen aan de individuele noden van de cliënten. Je kunt zowel zelfstandig als multidisciplinair samenwerken. Je bent empathisch en cliëntgericht, en beschikt over een goed observatievermogen. Je kunt motiveren en enthousiasmeren. Je werkt graag met ouderen.

Wat bieden we je?

Een contract van bepaalde duur (in salarisschaal C111) waarbij relevante ervaring wordt gehonoreerd, aantrekkelijke en gezinsvriendelijke arbeidsvoorwaarden, vormings- en opleidingskansen, een aantrekkelijke vakantieregeling (35 dagen vakantie per jaar), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques …

Interesse?

Bezorg jouw sollicitatiebrief en cv uiterlijk op 1 december via onderstaand formulier.

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Anke Alen, coördinator DAC’s, op het nummer 014 57 93 41.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...