Loading ...

Job content

Als coördinator ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van bouwkundige werken, voornamelijk herstellingen en renovaties. Je onderhandelt met externe partners, doet de werfopvolging en staat in voor de oplevering. Een boeiende job binnen een groot bedrijf!

Als coördinator leid je herstellingen of renovaties van daken, parkings, rioleringen, gevels . van winkelfilialen en centrale gebouwen zoals kantoorgebouwen of distributiecentra in goede banen. Je doet voor die werken vooral een beroep op externe bedrijven. Je zorgt ervoor dat zij tijdig en veilig de gevraagde kwaliteit leveren, tegen de beste voorwaarden. Je werkt ook samen met interne partners zoals elektriciens of rekkenbouwers en overlegt regelmatig met je interne partner/opdrachtgever.

Omdat het aantal projecten groeit, ga je continu op zoek naar nieuwe externe partners die aan de gestelde eisen voldoen. Je vraagt offertes op en gaat hierover in onderhandeling. Je past bouwplannen aan, doet de werfopvolging en verzorgt de uiteindelijke oplevering voor je interne partner.

Je rapporteert aan je directe leidinggevende binnen de afdeling bouw. Daarnaast overleg je binnen het bouwteam over de evolutie van de werken van het aan jou toegewezen project. Je maakt de nodige afspraken met je collega’s zodat ook de gezamenlijke doelstellingen van het team gerealiseerd worden.

Je werkt in Halle.

Profil

  • Kennis en ervaring- Je bent in het bezit van bachelor of master bouwkunde of je hebt minstens 3 jaar ervaring in projectwerk. Je bent bovendien vertrouwd met het lezen van gedetailleerde plannen.

  • Teamleiderschap- Je hebt oog voor teamwerking en kan een team en aannemer aansturen.

  • Communicatief- Je communiceert helder en vlot met allerlei mensen. Bovendien schrikt het je niet af om in onderhandeling te gaan.

  • Flexibiliteit- Je projecten kunnen verspreid zijn over het hele land. Je hebt een rijbewijs B en verplaatsingen schrikken jou niet af. Af en toe werk je ook in het weekend.

  • Talenkennis- Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands en het Frans zodat je vlot kan samenwerken met collega’s, partners en stakeholders.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...