CALCULATOR

HAYS

View: 118

Update day: 25-09-2023

Location: Antwerp City Antwerp

Category: Civil / Construction

Industry: HR personeel

Loading ...

Job content

Calculator | Antwerpen | Interieur | High-end
Jouw nieuwe functie

Als Calculator / Werkvoorbereider Interieur krijg je aanvragen door van de opdrachtgever of architect. Je neemt de lastenboeken en plannen door en verzamelt de nodige informatie om een onderbouwde offerte op te maken. Tijdens dit proces sta je in nauw contact met de klant. De verkochte dossiers draag je over aan de projectleider. Deze functie wordt gekenmerkt door de vele contacten met het sales team, het operations team én de klanten en leveranciers.

Jouw profiel

De ideale kandidaat beschikt over een bachelor interieurvormgeving, interieurarchitectuur, bouw, of kan gelijkwaardige ervaring voorleggen. Je bent cijfermatig sterk en werkt nauwkeurig. Je bent klantgericht en kan overweg met deadlines. Tot slot spreek en schrijf je vlot Frans, of ben je gemotiveerd om het bij te scholen.

Jouw nieuwe werkgever

Onze klant is een toonaangevend bedrijf in de interieursector, voornamelijk actief op de niet-residentiële projectmarkt (binnenafwerking kantoren). De projecten waar je aan mee zal werken zijn steeds adembenemend.

De arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een leuk team bij een boeiende organisatie, in een uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk salaris, dat wordt aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Interesse in deze functie als Calculator / Werkvoorbereider Interieur in Antwerpen? Solliciteer online of contacteer Koen De Preter van HAYS Construction op het nummer 03 202 79 67 #1083851

Te bespreken
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...