Job type: Full-time

Loading ...

Job content

House zoekt……

We hebben een boeiend vak. Nog nooit veranderde onze sector zo snel. Producten worden netwerken, businessmodellen staan onder druk, distributiekanalen vervellen. We hebben ook een uitdagend vak en als Belgische marktleider willen we klaar zijn voor de toekomst. Bij HOMA staat het creëren van toegevoegde waarde centraal. Een luidspreker, pizzaoven of hoesje verkopen is één ding, het juiste aanbieden op de juiste plaats aan de juiste persoon is een ander. Cruciaal hierbij is de brug leggen tussen het aankoopmanagement en de vertaalslag ervan naar de klant.

Daarom zoeken we een nieuwe collega die een uitdaging ziet in:

DIGITAL PERFORMANCE COÖRDINATOR

Om onze digitale performance naar een hoger niveau te tillen is HOMA op zoek naar een erg gedreven digital performance coördinator die zorgt voor de aanwezigheid van onze producten op internationale marketplaces en actief meedenkt om dé juiste producten aan te bieden op dé juiste kanalen. Hierbij ontdek je evenzeer nieuwe digitale markten en test je deze uit.

Eén van jouw hoofdtaken bestaat uit het creëren en optimaliseren van content op onze marketplaces; je voorziet de nodige productinfo, gaande van foto’s, omschrijvingen tot alle attributen.

Je volgt o.a. evoluties en prijzen nauwgezet op en stuurt bij waar nodig. Alsook zet je mee campagnes en ad performance reports op. Je experimenteert met optimalisatietechnieken en A/B – testing zodat onze campagnes maximaal renderen.

Daarnaast stem je met jouw collega’s – zowel binnen als buiten het performance team – om een voortreffelijke dienstverlening te bieden. Hier sla je ook de brug tussen ons ERP – pakket en de online tools van onze klanten.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met de transporteurs en carriers.

Wat is jouw ideale achtergrond?

 • Je behaalde een bachelor – of masterdiploma en/of kan reeds relevante werkervaring voorleggen in een gelijkaardige functie.
 • Je bent vertrouwd met Amazon, Bol.com en andere grote, commerciële spelers. Kennis van hun promotiemogelijkheden is een sterke meerwaarde.
 • Werken in een complexe, snel veranderende omgeving zie je als een ware uitdaging.
 • Je kan vlot data omzetten in inzichten en bent in staat om deze helder en duidelijk te presenteren.
 • Je hebt een hands – on mentaliteit.
 • Klanttevredenheid; daar doe je het voor. Het dagelijkse klantencontact geeft jou energie.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels. Een goede kennis van het Frans en Duits is mooi meegenomen.
 • Je bent technisch aangelegd en IT – minded.
 • Je werkt graag autonoom, maar je bent alsook een perfecte teamspeler.
 • Jouw werk is accuraat en precies; je krijgt voldoening uit het onderhouden van gestructureerde informatie.
 • Je bent planmatig en kan de juiste prioriteiten stellen om de vooropgestelde deadlines te behalen.
 • “You go the extra mile” en je gaat voortdurend op zoek naar manieren om onze online impact te vergroten.

Wat is ons DNA?

Een bedrijf met een jonge geest en een licht guerrillagehalte. Doordrongen van een klantgerichtheid die erg ver gaat. House of Music, Accessories, & Appliances is een groep van een 60 - tal medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Centraal staan onze 5 waarden: integriteit, professionaliteit, creativiteit, duurzaamheid en familie.

Authentieke personen voelen zich hier volledig thuis. Jezelf zijn binnen een onderneming die dit ook toelaat. Samen bouwen, samen groeien.

Je mag rekenen op een op maat gemaakt verloningspakket, en vooral een omgeving waar vriendschap, plezier, vrijheid, en werklust centraal staan. Zin om je eigen identiteit verder uit te bouwen? Stuur dan jouw CV en motivatie door naar stefanie.weytens@houseofmusic.be.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...