Job type: Freelance

Loading ...

Job content

Deel jouw kennis met honderden studenten en help hen hun carrièrepad uit te bouwen

Als freelance docent aan Centrum Voor Avondonderwijs geef jij de opleiding Moxa Therapie door middel van virtuele lessen via Zoom. Dit gebeurt volgens de vooraf bepaalde agenda en lesprogramma. Je baseert je hiervoor op het cursusboek dat jou ter beschikking gesteld wordt en de richtlijnen van de school inzake de te volgen didactiek. Daarnaast houd je rekening met de desbetreffende doelgroep en de diversiteit van de achtergrond en voorkennis van de studenten. Je mag daarbij zeker cases vanuit jouw eigen praktijkervaring, of ander extra didactisch materiaal aanhalen om de theorie te illustreren en je eigen stempel te drukken op de online lessen. Verder corrigeer je als docent de opgegeven taken van de studenten en geef je hen tijdens de online Zoomlessen uiteraard de nodige inhoudelijke ondersteuning.

CURSUSINFO

Jobinhoud

Didactische programma’s, opleidingsinstrumenten, lesondersteuning, ... benutten en indien nodig aanpassen
Methodes, middelen en opleidingsinstrumenten bepalen voor de opleiding
Cursisten opvolgen (pedagogisch, logistiek, administratief, ...)
Opleidingskader: Online via Zoom
Opleidingsinstrumenten, testen, opleidingsprogramma’s, -modules, -plannen, … bijsturen indien nodig
Een opleiding geven in: Algemene basiskennis
Kennis overbrengen aan cursisten
Een oriëntatie-, informatie- of opleidingsprogramma helpen ontwikkelen
Evaluaties (oefeningen, praktische werken, examens, ...) verbeteren
Materiaal en uitrusting uitleggen aan cursisten en technische vaardigheden overbrengen
Suggesties aanbrengen in verband met updates betreffende de cursus of vernieuwingen binnen de sector

Dit leer jij jouw cursisten

Wat is moxa therapie en hoe is het ontstaan?
Zelf moxastaven maken
Een professionele moxa behandeling
De effecten van kruiden en warmte
Klachten aanpakken en je klanten opnieuw energie geven
Hoe behandel je littekens?
Chakra’s, kundalini’s en meridianen
Huishoudelijk en medicinaal gebruik
Etherische oliën bij moxa therapie

Dankzij jou worden je cursisten

Zelfstandig masseur met expertise in moxa therapie
Werknemer in een massagesalon
Medewerker in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut
Alternatief therapeut of gezondheidsconsulent gespecialiseerd in moxa therapie

CURSUSINFO

Profiel

Om aan Centrum Voor Avondonderwijs te kunnen lesgeven, moet je als docent beschikken over minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige. Daarnaast moet je ook beschikken over de nodige pedagogische en computer gerelateerde vaardigheden. We hechten ook veel belang aan praktijkervaring. Onze docenten zijn echte ondernemers met de nodige vakkennis die ze graag willen doorgeven.

Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Wanneer studenten huistaken en examens insturen of verdere vragen hebben tijdens de Zoomles, moet je in staat zijn hen correct en informatief bij te staan. Je bent daarvoor minimaal in het bezit van breedband internet, een PC, een account op Zoom, ...

Wat bieden wij jou

Centrum Voor Avondonderwijs biedt jou een standvastige, langdurige opdracht, waarbij je de kans krijgt om de professionals van morgen op te leiden, maar ook jezelf verder te ontwikkelen en uiteraard een vaste bron van extra inkomsten te verwerven.

Werkervaring

Onze school is een echte Ondernemersschool. We leggen daarom bij de selectie van onze docenten de focus op professionals die reeds jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Als docent aan Centrum Voor Avondonderwijs leer jij onze studenten de echte praktijk aan, zoals jij die elke dag nodig hebt in jouw eigen zaak en binnen de sector. Bovendien geef je ze extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe ze hun eerste klanten vinden of welke prijzen ze best aanrekenen. Deze praktijkgerichte aanpak maakt jou als docent enorm waardevol en onze school zo uniek in de Benelux.

Talenkennis

De opleidingen van Centrum Voor Avondonderwijs worden gegeven in het Nederlands.

Contract

Centrum Voor Avondonderwijs biedt je een freelance contract waarbij je volledig van thuis uit, of vanuit eender welke andere locatie kan werken. De Zoomlessen gaan steeds door op eenzelfde tijdstip, volgens een vooraf besproken agenda. Een job als docent is dus zowel gestructureerd, alsook erg flexibel, en perfect te combineren met jouw andere (zelfstandige) activiteiten. Kortom, een ideale bijverdienste.

Locatie

De virtuele lessen {$course.Name} vinden online plaats via Zoom. Jij en je studenten krijgen vooraf de nodige inloggegevens voor het platform. Aangezien de lessen via de computer en het internet worden gegeven, wil dat zeggen dat zowel jij als docent, alsook je studenten de fysieke plaats van waaruit de opleiding gegeven of gevolgd wordt zelf kunnen bepalen.

Opdrachtgever

Als expert in onderwijs en ondernemerschap leren wij de studenten op een snelle en praktische manier een beroep aan, zodat ze direct aan de slag kunnen in hun nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die opleidingen aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als gevestigde waarde en groeiend bedrijf zo succesvol op de internationale opleidingsmarkt.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...