Loading ...

Job content

Je bent op zoek naar een stimulerende en dynamische werkomgeving waarin de nieuwe manier van werken volledig geïntegreerd is en je omringd wordt door een onschatbare rijkdom aan ervaring.
Je wilt meewerken aan de uitrol van de nieuwe Life strategie van AXA Belgium.
Voor jou is het werken in een team en je collega’s ondersteunen van onmisbare waarde.
Je wilt een rol van betekenis spelen in de uitdaging om onze dienst te transformeren naar het digitale tijdperk. Je kijkt uit naar rechtstreekse contacten met onze makelaars en klanten
Je bent flexibel en houdt wel van afwisseling.
Daarom hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij bieden een boeiende, gevarieerde en leerrijke job aan bij Life Retail (Particulieren).


Je job in detail

 • De hoofdtaak bestaat erin dat je de AXA Bankagenten, makelaars en derden ondersteunt in het beantwoorden van al hun vragen betreffende levensverzekeringen. In dit kader zal je trachten zoveel mogelijk vragen telefonisch te beantwoorden aan de hand van de beschikbare informaticatools.
 • Je onderhoudt een goede, professionele en klantgerichte relatie. Bij vragen geef je een helder, bruikbaar en vriendelijk antwoord. Dat doe je doorgaans zelf en bij complexe vragen doe je beroep op een expert.
 • Je beheert de contracten volgens de interne aanvaardingsregels en rekening houdend met de bestaande wetgeving, en dit in samenwerking met onze andere diensten. Voor bepaalde type van contracten doe je ook op aanvraag snelle en foutloze betalingen.
 • Informatie geven aan de telefoon over de behandeling van een dossier is vaak net zo belangrijk als de effectieve behandeling zelf.

Jouw Profiel


Kwalificatie:

 • Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel waardoor je een feeling hebt voor contacten met klanten en makelaars (per telefoon en mail).
 • Je bent empathisch ingesteld en luistervaardig, maar kan tegelijk op een degelijke en assertieve wijze communiceren met de klant.
 • Je bent leergierig en hebt een snel aanpassings- en inwerkingsvermogen.
 • Je bent een rationele, positief- kritisch en flexibel ingestelde teamplayer.
 • Je bent stressbestendig en kan vlot overweg met informaticatools.
 • Je beschikt over een bachelorsdiploma (boekhouding, financiën, verzekeringen, recht, communicatie of talen) of equivalent door ervaring.
 • Een eerste ervaring in levensverzekeringen of operationele teams is een pluspunt
 • Je bent zeer goed tweetalig Nederlands/Frans.

Over AXA

Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

Onze missie is ‘Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is’. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang.

Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico’s.


Bij AXA wijzen wij alle vormen van oneerlijke of onwettige discriminatie af. Meer info in ons Diversiteits- en Inclusiebeleid.


Over de entiteit

In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een ‘payer to partner’ te gaan voor onze 3 miljoen klanten.

Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One AXA. Alles wat we doen, daar staan we als één team achter.

Wat we aanbieden

Een mooie beloning voor je harde werk

Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques.

Alle voordelen van werken bij een verzekeraar

Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten.

Een job die zich aanpast aan je leven en dromen

Met tot 35 vrije dagen per jaar om uit te rusten van je enthousiaste inzet, thuiswerkmogelijkheden, sportvoorzieningen en opleidingen zorgen wij dat je mentaal, fysiek en professioneel in topvorm blijft!
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...