Job type: Permanent contract

Loading ...

Job content

Functie

Is het jouw missie om ouderen te ondersteunen in het behouden van hun zelfredzaamheid? Dan is werken bij AZT wellicht iets voor jou!


Je komt terecht in een dynamische organisatie waar warme en deskundige zorg hand in hand gaan. Goede zorg vraagt gedreven medewerkers; we investeren dan ook graag in jouw welzijn en persoonlijke groei.

Profiel

Wie ben jij en wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over het diploma ergotherapie. Ervaring met ouderen met cognitieve stoornissen is een meerwaarde.
  • Je bent van nature empathisch, communicatief, verantwoordelijk en je hebt zin voor initiatief. Je bent flexibel genoeg om je werkwijze aan te passen aan de noden van de patiënt.
  • Je begeleidt ouderen met dementie en andere cognitieve stoornissen, die moeilijk hanteerbaar gedrag of psychiatrische problemen kunnen vertonen.
  • Je geeft groepssessies en individuele begeleidingen aan patiënten, begeleidt ADL en gaat op huisbezoek op indicatie.
  • Je biedt creatieve oplossingen voor moeilijkheden die patiënten ondervinden binnen de leefwereld, zowel in de ziekenhuisomgeving als in de woonomgeving.

Plaats van tewerkstelling

Bereken werk afstand

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden jou een job van onbepaalde duur , met een jobpercentage van 50% op de afdeling ouderenpsychiatrie.

Liever een voltijdse job? Je takenpakket kan aangevuld worden met 50% als ergotherapeut in onze mobiele equipe. We bespreken graag met jou de mogelijkheden.


Het psychiatrisch ziekenhuis ligt in het centrum van de stad Tienen, in een verrassend open omgeving, met een eigen parking en mogelijkheid tot (elektrische) fietslease. Je loon bedraagt min. 3122,50 EUR en max. 4932,63 EUR voor een 38-urenweek, afhankelijk van je werkervaring. Dit komt overeen met het IFIC 14-barema, zoals dat geldt voor onze sector.


Als medewerker van de Alexianen Zorggroep Tienen krijg je de nodige verantwoordelijkheid, kan je op regelmatige basis vorming volgen en je interessegebieden ontwikkelen. In onze cafetaria kan je dagelijks terecht voor een warme maaltijd, belegd broodje of fris slaatje. Daarnaast bieden wij jou een hospitalisatieverzekering, woon-werkvergoeding, tegemoetkoming openbaar vervoer (gratis treinabonnement en verhoogde tegemoetkoming bus), maaltijdcheques van 4,50 EUR per gewerkte dag, kinderopvang tijdens schoolvakanties (6,66 EUR/dag, locatie Tienen), kortingen via Benefits at Work en verschillende activiteiten (bowling, personeelsfeest, personeelsuitstap, Sinterklaasfeest, …).

Klik hier voor het volledige overzicht. https://alexianentienen.be/content/jobs/onze-troeven

Bijkomende informatie

Meer informatie of solliciteren?

  • Jouw contactpersoon

Stefan Kelchtermans / teamcoördinator Team Ouderen
016/80 76 72 / jobs@azt.broedersvanliefde.be


An Volkaerts / Vakgroepverantwoordelijke ergotherapie – creatieve therapie
016/80 77 80 / jobs@azt.broedersvanliefde.be


  • Sollicitatieproces:

Solliciteren kan t.e.m. 10/09/2023 via http://jobs.alexianentienen.be


Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.

Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.

Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteiten samenwerking.

We zijn zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaan uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen, met een psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten en Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.


Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Bert Lambeir, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...