Graphic Designer

Soudal

View: 108

Location: Turnhout Antwerp

Category: Marketing / PR

Industry: Industrie

Loading ...

Job content

Bedrijf


Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker. Met een turnover van 915 miljoen Euro, meer dan 3600 werknemers en 23 productievestigingen in 5 continenten is dit 100% Belgische familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten. Doorgedreven investeringen in R&D, een jarenlange visie van innovatie én aanpassingen aan lokale marktbehoeften legden de basis voor uitstekende prestaties.


Functiebeschrijving
  • Samen met 3 collega graphic designers verzorg je opdrachten omtrent grafische vormgeving komende van diverse interne klanten uit verschillende landen.
  • Je verzorgt het grafisch ontwerp voor promotie, sales support, online aanwezigheid en uiteenlopende activiteiten.
  • Je maakt artwork creaties en aanpassingen van verpakkingen.
  • Je werkt samen met je marketing en sales collega’s grafische voorstellen uit in diverse dossiers voor Point-Of-Sales displays, presentaties, productlanceringen, evenementen, beurzen,... .

Profiel
  • Je hebt een bachelor diploma in grafische en digitale media (of gerelateerde studie) en een eerste ervaring binnen een gelijkaardige functie.
  • Je het een uitgebreide kennis van Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop. Kennis van Cinema 4D, Easy Catalog, Première, Aftereffects, Dreamweaver en Microsoft Office suite zijn een pluspunt.
  • Je bent sterk nauwkeurig en stressbestendig.
  • Je kan vlot communiceren in het Engels en Nederlands.
  • Je bent creatief en een echte teamplayer.

Wij bieden

Binnen een dynamisch groeiend en stimulerend team bieden wij u een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met uw vaardigheden, ervaring en de verantwoordelijkheid van de functie aangevuld met diverse extralegale voordelen.
Contact

Wenst u deel uit te maken van een sterk marktgerichte internationale organisatie met een no-nonsens mentaliteit en reële internationale doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel via onze website!
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...