Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Onze klant biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van hun klanten en servicegebruikers verbeteren. Deze diensten bestaan uit food, security en facility en dit voor een uiteenlopende woon- en werkomgeving (bv. scholen & universiteiten, overheidsinstellingen, kmo’s...). Samen met een 4000-tal andere collega’s geef je deze firma mee vorm. Neem je graag het initiatieven, werk je graag mee aan toekomstperspectieven... Bij deze onderneming kan dat allemaal! Jouw welzijn en professionele ambities worden sterk in het daglicht gezet. Er wordt sterk ingezet op gezondheid en veiligheid zowel voor klanten als voor de eigen medewerkers. Je komt terecht in het hartje van Brussel, op wandelafstand van trein, tram, metro en bus. Verkies je om met de wagen naar het werk te gaan, dan is er ook parkeermogelijkheid voorzien. Het modern gebouw is praktisch en mooi, lichtrijk ingericht. Er zijn open landschapsbureaus waar je kan genieten van een mooie view. Werk je liever je in stilte, dan zijn er ook cosy ingerichte aparte ruimtes. Er is een bedrijfsrestaurant waar je kan genieten van ontbijt en lunch aan een werknemersprijsje.... Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Contacteer ons dan gerust!

Functiebeschrijving
Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het volledige rekruteringsproces van A tot Z. Jouw focus zal dan ook liggen op de verschillende facilitaire diensten (catering, cleaning, receptionisten, techniekers, bewakingsagenten...) voor de regio Brussel en Wallonië. Jouw rekruteringsmissie start met een gedetailleerd intakegesprek met de hiring manager waarbij je de noden noteert. Je giet alles in een mooie, creatieve en aantrekkelijke vacature-tekst. Je publiceert deze dan ook op alle mogelijke kanalen (website, sociale media, rekruteringspartners...). Met wat geluk stromen de kandidaturen vlotjes binnen. Je screent de Cv’s van en belt de kandidaten op voor een eerste telefonische kennismaking. Ben je overtuigd dan ga je over tot het inplannen van een sollicitatiegesprek. Je verstuurt dan ook een leuke uitnodiging en denkt aan een reminder als de meeting nadert. Na het verkennend gesprek maak je een samenvattend rapport op en koppel je deze informatie terug aan de hiring manager. Samen bepalen jullie de verdere stappen tot een gesprek ter plaatse. Is er een duidelijke GO dan zet je alles in gang om een contractvoorstel op te maken en overloop je deze met de gelukkige nieuwe medewerker. Op de arbeidsmarkt van vandaag is er wel wat creativiteit nodig om kandidaten aan te trekken. Om dit te bevorderen, werk je vol enthousiasme mee aan verschillende projecten om de instroom nog te verhogen. Je helpt mee denken in oplossingen om uitdagingen uit de weg te helpen. Je volgt de tendensen op de markt en bekijkt de mogelijkheden om dit binnen deze onderneming ook te integreren... Dit volledige pakket zorgt dan ook voor de nodige uitdaging en diversiteit in deze job als HR Business Partner.

Functie-eisen
Ben jij iemand die...

 • graag babbelt met mensen ?
 • diplomatisch kan zijn ?
 • beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen ?
 • graag verantwoordelijkheden op zich neemt ?
 • ondernemend is en met plezier initiatief neemt ?
 • vlot contacten legt ?
 • toch wel wat overtuigingskracht heeft ?
 • omschreven wordt als een eeuwige optimist ?
Dan scoor je bij dit HR-team al goede punten. Onze klant vindt het belangrijk dat de toekomstige HR Business Partner zich vloeiend in het Frans kan uitdrukken (mondeling en schriftelijk). Een goede kennis Nederlands is ook must. Je komt zeker in aanmerking als je weet wat rekrutering is en dit ook op langer termijn wil doen. Een profielkennis van facilitaire diensten is een enorme troef. Je werkt je vlot met verschillende computerprogramma’s in (MS Office en SAP). En beschikt over een rijbewijs B. Enthousiast? Aarzel dan niet om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een hecht, divers team vol enthousiastelingen die samen zorgt dat de organisatie blijft draaien. Een grote verantwoordelijkheid dus... Hierdoor krijg je ruimte en mogelijkheden om mee te helpen denken in creatieve en innovatieve oplossingen. Je zal bij opstart zeker niet aan jouw lot worden overgelaten. Er is een volledig uitgewerkt begeleiding- en onboardingstraject om jouw integratie vlot en leuk te laten verlopen. Er heerst over het algemeen een transparante, toegankelijke en vlakke structuur op de werkvloer. Na verloop van tijd is er dan ook ruimte om te spreken over een persoonlijk doorgroeitraject. Alles is dan ook bespreekbaar... Voor de functie van HR Business Partner, werk je in een voltijds uurrooster van 38 uur per week. Om voor iedere werknemer een goede work-life balans te garanderen, is er een flexibel systeem met glijdende uren voorzien. Na de onboarding periode is thuiswerk ook mogelijk voor max. 3 dagen per week. Dit is geen verplichting. Het financiële plaatje ziet er als volgt uit:
 • een bruto maandloon afhankelijk van jouw relevante ervaring, bespreekbaar tijdens het verkennend gesprek
 • wagen met tankkaart
 • een loonbonus op basis van de algemene prestaties
 • maaltijdcheques
 • ecocheques
 • groepsverzekering
 • hospitalisatieverzekering
 • gsm
 • laptop
Word jij de nieuwe HR Business Partner van onze klant?
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...