Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Passionate people create exceptional thingsDid you know that the solutions we develop are a key part of most industries? Electronics, medical research, renewable energy, food production, infrastructure and many more.We´re everywhere! Working with us means working with the latest technologies and groundbreaking, sustainable innovations. With our inclusive and caring environment, you get the support and inspiration you need to grow.Here, your ideas are embraced, and you never stop learning. Interested in being part of our team?Join us on our journey for a better tomorrow.The RoleSta jij te popelen om snel bij te leren én een belangrijke impact te hebben op het bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Als Talent Coordinator krijg je de kans om mee te bouwen aan de toekomst van Atlas Copco Airpower (Wilrijk). Hoe? Door een echte Atlas Copco ambassador te worden die voortdurend in contact staat met het talent van de toekomst. Hierbij bestaat jouw takenpakket uit twee luiken: het studentenproject en het intern stage- en thesisbeleid. Maar wat houden deze luiken specifiek in?StudentenprojectOm Dit Alles In Goede Banen Te Leiden, Spreekt Het Voor Zich Dat We Op Zoek Zijn Naar Een Stressbestendig En Organisatorisch Persoon Die Het Nodige Enthousiasme Aan De Dag Kan Leggen Om Dit Project (in Al Zijn Facetten) Tot Een Goed Einde Te BrengenAtlas Copco staat erom bekend om jaarlijks honderden studenten aan het werk te stellen tijdens de schoolvakanties.
 • Communicatie: Je staat niet alleen rechtstreeks in contact met de studenten, maar bouwt eveneens een intern netwerk op. Jij bent voor beide partijen hét aanspreekpunt.
 • Planning: Aan de tewerkstelling van honderden studenten hangt natuurlijk een heuse planning vast. Het is jouw verantwoordelijkheid om jezelf helemaal onder te dompelen in de openstaande vacatures en de aanvragen van studenten om zo de perfecte match te vinden. Daarnaast sta jij in voor de opvolging van de studenten en de bijhorende administratie.
Gezien het motto van Atlas Copco (There’s always a better way), zijn wij ervan overtuigd dat het studentenproject doorheen de jaren verder vormgegeven kan worden. Wil jij naast het operationele eveneens strategisch denken? Check!Stage- en thesisbeleidAtlas Copco heeft nauwe samenwerkingen met middelbare scholen, hogescholen en universiteiten met heel wat stage- en thesisaanvragen tot gevolg. Het is jouw verantwoordelijkheid, ter ondersteuning van onze Talent & Branding Ambassador, om de diverse stagetrajecten van A tot Z op te volgen. Dit gaat van het matchen van studenten aan de perfecte stageplaats en/of het perfecte thesisonderwep, het opmaken van alle administratie tot het in contact blijven met studenten tijdens en na hun stage en/of thesisonderzoek. Het is aan jou om een netwerk uit te bouwen met het talent van de toekomst!Atlas Copco ambassadorNaast het aanbieden van vakantiewerk, stageplaatsen en thesisonderwerpen, is Atlas Copco Airpower aanwezig op heel wat interne en externe events. Denk maar aan jobbeurzen, bedrijfsbezoeken, alumniavonden en onze Compressor Service Competitions. Als echte Atlas Copco ambassador, die nauw in contact staat met de studentenwereld, wordt jouw aanwezigheid daar eveneens frequent verwacht.What you can expect from us?
 • Een functie in een innovatief en voortdurend groeiend bedrijf
 • Voldoende flexibiliteit om jouw job vorm te geven
 • Flexibele werkuren en een aantrekkelijke home office policy
 • Last but not least: een TOP werkomgeving met TOP collega’s!
What we expect of you?
 • Je hebt een Master of Bachelor. Ervaring in een coördinerende rol is een plus!
 • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels
 • Je communiceert open en proactief en beschikt over de capaciteiten om een netwerk uit te bouwen, zowel intern als extern
 • Je hebt een hart voor mensen en de nodige goesting om te mingelen met studenten
 • Je bent ondernemend, kritisch en hands-on. Daarnaast hou je van out-of-the-box denken
 • Administratie en een goed gevulde dag met wisselende prioriteiten schrikt jou niet af
 • Je vindt het een uitdaging om verschillende ballen in de lucht te houden en processen efficiënter te laten verlopen
Diverse by nature and inclusive by choiceBright ideas come from all of us. The more unique perspectives we embrace, the more innovative we are. Together we build a culture where difference is valued and we share a deep sense of purpose and belonging.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...