Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Zin om als HR Business Manager in een uitdagende werkomgeving te werken, waar geen dag dezelfde is?

Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources!

Als HR Business Manager draag je de eindverantwoordelijkheid voor de commerciële uitbouw van jouw kantoor in Ieper, de organisatie van de kantoorwerking en het people management.

Je…

• Bent dé HR partner voor de bedrijven regio Ieper . Jouw missie: elk bedrijf het beste resultaat én de meest geschikte dienst van The Adecco Group voorleggen.

• Op basis van een correcte marktkennis- en analyse en door actieve prospectie en bijhorende klantenbezoeken bouw je jouw klantenportefeuille verder uit. Het opmaken van offertes en negotiatie over tarieven behoren hier ook bij.

• Je staat dicht bij de Recruiters van jouw team; je doet gezamenlijk ochtendoverleg, je bespreekt prioriteiten en targets in teammeetings en je laat de Recruiters groeien.

• Als HR Business Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Area Manager die jou verder zal coachen in commercieel werk, people management en kantoorleiding.

Doorheen jouw vorige werkervaring(en) bouwde je een goede know-how van prospectie- en klantenbezoeken en people management op

• Je werkt resultaatgericht en kan in stressvolle omstandigheden zeer goed prioriteiten stellen

• Je bent een vlotte communicator in het Nederlands en kan ook een mondje Frans en je laat hierbij een zinderende indruk na

• Door jouw inbreng en gedrevenheid zorg je voor een groeiend kantoorresultaat en enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die je naar een hoger niveau tilt

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco happiness. Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, groeps- en hospitalisatieverzekering, forfaitaire onkostenvergoeding... Daarnaast kan je rekenen op 20 verlofdagen en 12 ADV dagen.

Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Jaar na jaar worden we verkozen tot een Great Place To Work!

Bij verdere interesse neem zeker contact op via annika.dhossche@springprofessional.be

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...