Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

AUSY maakt deel uit van de Randstad Groep en onderscheidt zich in 2 vakgebieden: IT en Engineering Hoogopgeleide experts aantrekken, persoonlijk coachen en op de juiste plaatsen tewerkstellen is onze core business.

Bij AUSY kunnen kandidaten kiezen om onmiddellijk in vaste dienst te gaan bij een klant of met een vast of freelance contract bij AUSY projecten af te werken bij klanten (project sourcing).

Wat ons gelukkig maakt? Zo nu en dan buiten de lijntjes kleuren. Op onze eigen, mensgerichte manier creëren we als partner een meerwaarde voor onze +1500 medewerkers en +500 klanten.

Ben jij een enthousiasteling die bruist van de ideeën? Kick je op resultaat en vier je dat graag samen met een plezierige groep collega’s? Kom dan onze groeiende rangen versterken!

Ausy is op zoek naar een gemotiveerde HR student om ons intern HR team te ondersteunen. Ben je op zoek naar een extra ervaring binnen payroll, learning & development, rekrutering, etc..Dan kunnen wij jou verderhelpen.

Wij zorgen ervoor dat je door de juiste coaching en begeleiding jezelf kan ontplooien naar een sterke HR medewerker. Wie weet word je wel een permanent lid van #teamausy.

Takenpakket

Jouw takenpakket kan heel uiteenlopend zijn naar gelang jouw studie, interesse en toekomst visie.

-Wil je een super recruiter worden? Bij ons krijg je de kans om vacatureteksten op te stellen en op zoek te gaan naar de juiste kandidaten. Met andere woorden, je leert de first steps van het rekruteren.

-Wil je een payroll expert worden? Op onze afdeling payroll kunnen we je laten kennismaken met de verschillende administratieve taken die onze payroll experts dagelijks uitvoeren.

-Wil je medewerkers sterker maken in hun functie? Dan is learning & development misschien wel jouw roeping?

Jouw profiel

Voor deze rol zijn we op zoek naar een student binnen een human resources gerelateerde studierichting. Daarnaast sta je ook bekend om jouw organisatietalent en heb je geen schrik om initiatief te nemen.

We zijn voornamelijk op zoek naar iemand dat prioriteiten kan stellen, creatief uit de hoek kan komen en geen schrik heeft om initiatief te nemen.

Jouw team zit voornamelijk in Heverlee maar je kan werken vanuit elk ausy kantoor.

Wat wij aanbieden

Wat kan jij verwachten binnen dit verhaal?

Je kan werken tijdens de schoolvakanties en/of op jouw lesvrije dagen. Je zou de kans krijgen om te proeven van elk HR vlak en zo jouw weg voor de toekomst te maken.

Wie weet bevalt werken bij ausy zo goed mee dat je wel één van onze vaste krachten wordt!

Uiteraard krijg je voor jouw werk ook een marktconforme verloning.

Daarboven kom je terecht in een bedrijf met een open en levendige sfeer. “Work hard, play hard” is ons motto: samen vliegen we er stevig in, maar we houden er bijvoorbeeld ook van om samen gezellig te lunchen of te sporten.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...