Loading ...

Job content

Je hebt al wat ervaring met industriële schilderwerken en je werkt heel graag op verplaatsing? Je houdt van afwisseling? Dan is dit een vacature voor jou!Je vertrekt elke dag met een ploegje collega’s vanuit Herentals.De opdracht? Schilderen, en wel aan zeer uiteenlopende projecten: bruggen, watertorens, tanks, bedrijfshallen, vloeren,...Kortom: telkens weer andere werven.

Wat wij van jou vragen:
Een speciale opleiding is niet nodig, het is eerder je ervaring die telt, je bent al wat vertrouwd met industrieel schilderen. Maar zeker even belangrijk: je motivatie, de wil om te werken en nieuwe dingen te leren!Je gaat aan de slag in de bouw, dus een VCA attest is vereist. Heb je dat nog niet? Geen probleem, je kan dat zeer snel via ons behalen

Wat wij jou bieden:
Werken in de bouw = een job met werkzekerheid. Tewerkstelling in de bouwsector. PC124 - Loon volgens barema, minimumloon €14.934 - Recht op weerverlet - Getrouwheidspremie = eindejaarspremie- Ecocheques- 12 betaalde ADV-dagen per jaar- 3 weken bouwverlof in de zomerperiode, thuis tussen Kerst en Nieuw.Verder is dit natuurlijk een buitenkansje: zelden krijg je zoveel afwisseling in een takenpakket!IS DEZE JOB IETS VOOR JOU?Solliciteer vandaag nog hieronder.Je kan ons ook persoonlijk contacteren:- inbellen op onze vaste lijn: 014 15 13 90 - een mailtje sturen aan: construct.herentals@actief.be- een sms sturen of bellen naar onze kantoorgsm: 0477 97 34 73- je vindt ons ook op facebook: https://www.facebook.com/Actiefconstructherentals/Charlotte, Evelyne en Charlotte garanderen een opvolging binnen de twee werkdagen!Wij zoeken op maat van jouw profiel ook nog andere vacatures die interessant zijn voor je!

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...