Loading ...

Job content

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk jij graag nauwkeurig? Pak je graag afgewerkte producten in ? Kortweg ben jij dé inpakker of inpakster die wij zoeken ?

Het gaat over een voltijdse functie, voorlopig al zeker tem juli.

Lees dan zeker verder of solliciteer (zonder CV) dan via de knop hieronder.


Jouw taken

Als productiemedewerker zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de afgewerkte producten correct worden verpakt. Wanneer er 20 producten in een doosje moeten, dan zorg je ervoor dat er 20 producten in deze verpakking zitten. Naast het inpakken van de afgewerkte producten ondersteun je de operator met het toeleveren van de juiste grondstoffen. Benieuwd welke producten ze produceren ? Wel dagdagelijks pak je mondmaskers en stofzuigzakken in.

Het zijn dus geen zware verpakkingen en bijgevolg geen zwaar werk. Je moet wel aan een bepaald tempo kunnen werken en gedurende jouw shiften recht kunnen staan. Naast het inpakken van afgewerkte producten, stapel je deze op een pallet en wikkel je deze in plasticfolie. Is de pallet klaar? Dan zet je deze met een transpallet op de juiste plaats !

Natuurlijk werk je graag in een schone omgeving! Hierdoor hou je samen met je collega’s de productieruimte proper. Kortweg ben jij op zoek naar een toffe inpakfunctie & dit in dagdienst? Bel ons via 011 71 80 10


Je profiel

Dus werk jij graag in dagdienst & is de job als inpakker / inpakster iets voor jou ? Kan jij daarnaast vlot in het Nederlands communiceren ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Je kan snel solliciteren via het formulier hieronder!


Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een familiale bedrijfsomgeving..

Het uurloon wordt aangevuld met maaltijdcheques

Vakantie tijdens het bouwverlof & tussen kerst en nieuwjaar.

Bovenop de wettelijke feestdagen krijg je nog 2 extra feestdagen.

Voltijdse tewerkstelling zeker al tem juli.

Helemaal overtuigd? Solliciteer dan nu

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...