Loading ...

Job content

Hou jij ervan om collega’s een duwtje in de rug te geven bij digitale problemen? Ben je van nature iemand die graag anderen vooruit helpt? Voel je je vertrouwd in de wereld van laptops, smartphones en digitale tools en heb je goesting om aan de slag te gaan in een maatschappelijk geëngageerde en een tikkeltje eigenwijze hogeschool?

Lees dan zeker verder!


Jouw job

Een IT-job op HOGENT betekent een boeiende carrièremet hoogtechnologische uitdagingen met grote impact op duizenden studenten, lesgevers en onderzoekers. Je evolueert razendsnel mee in deinnovatieomgeving maar je bent omgeven door een team waar heel veel respect heerst voor een gezonde work-life balance.

Hou je van een ondernemende cultuur, met veel ruimte voor initiatief en vrijheden en groepsdynamiek, dan is deze job zeker iets voor jou.

Je komt terecht in een team van IT ondersteuners en IT trainers. Dit team – het IT-Service-Team – zorgt er voor dat geen enkele HOGENTenaars de digitale trein mist. Met een combinatie van goede persoonlijke ondersteuning en een doordacht aanbod van trainingen en workshops mag niemand achter blijven.

Je fungeert als eerstelijnsondersteuning voor personeel van HOGENT en als tweedelijnsodersteuning voor studenten. Je bemant de ICT-chat-dienst en organiseert je eigen afspraken om support te geven op hardware.

Daarnaast werk je op basis van je ervaring ook actief mee aan het permanent bijsturen van onze procedures, handleidingen en tips&tricks op het intranet. Vanuit je rol als ondersteuner koppel je regelmatig terug aan alle andere teams van de directie IT om de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen en toepassingen steeds te verbeteren.


Jouw profiel

Aan welke voorwaarden voldoe je?

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, voldoe je aan onderstaande toelatingsvoorwaarden op het moment van jouw sollicitatie:

 • Je voldoet aan de bepalingen van artikel V. 106 van de Codex Hoger Onderwijs van 20 december 2013, inzake toegang tot de ambten.
 • Je bent minstens in het bezit van een diploma van hoger secundair onderwijs, of gelijkgeschakeld, of gelijkwaardig.

Waarom ben jij de kandidaat die we zoeken?

 • Je houdt ervan om oplossingen te bedenken en mensen te helpen met de glimlach.
 • Je houdt van de digitale wereld én van mensen .
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd voor deze job. Je kan je identificeren met de waarden van HOGENT.
 • Je beschikt over een brede kennis van Windows en Office(365) en hebt een basiskennis van MacOS.
 • Je hebt inzicht in een IT-infrastructuur (LAN, VPN, WIFI, Authenticatie, …).
 • Je hebt ervaring met het configureren van diverse hedendaagse devices zoals smartphones en tablets.
 • Je hebt oog voor digitale privacy en veiligheid.
 • Je bent stressbestendig.


Ons aanbod

Wij bieden een voltijdse (100%) statutaire aanstelling in een vacante betrekking. Je aanstelling start met onmiddellijke ingang. De aanstelling gebeurt in eerste instantie voor een periode van één jaar. Na één jaar kan je aanstelling op basis van een positieve evaluatie omgezet worden in een aanstelling voor onbepaalde duur, met zicht op een vaste benoeming.

Je verloning is op maat van aantoonbare relevante ervaring, aangevuld met klassieke werkmiddelen zoals een laptop en gsm. Je verloning situeert zich in de klasse C, tussen de salarisschaal C11 (minimum) en de salarisschaal C22 (maximum). Afhankelijk van het bedrag van je loon en je gezinstoestand, wordt je loon aangevuld met een haard- of standplaatstoelage. Meer info over de salarisschalen vind je hier.

Naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector kunnen diensten uit de privésector verrekend worden in de geldelijke anciënniteit. Toekenning ervan gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

We bieden daarnaast een internetvergoeding van €20 per maand (vanaf 20% tewerkstelling). Het woon-werkverkeer met het openbaar vervoer is gratis. Als je met de fiets komt, krijg je hiervoor een vergoeding. Daarnaast bieden we je 36 vakantiedagen per volledig kalenderjaar voor een voltijdse betrekking, een aantrekkelijk sportaanbod, en een personeelskaart met extra voordelen. Binnen HOGENT is een mogelijkheid om twee dagen per week te telewerken.


Interesse?

 • Solliciteer voor deze vacature ten laatste op 05-10-2023, via onderstaande knop “solliciteren”, met toevoeging van jouw curriculum vitae en een motivatiebrief. Vermeld je periodes van tewerkstelling zo nauwkeurig mogelijk in je cv (met exacte start- en einddata). Enkel tijdige en complete sollicitaties zijn geldig.
 • We maken eenpreselectieop basis van de toelatingsvoorwaarden en jouw profiel.
 • Als je voldoet, nodigen we je uit voor een selectiegesprek, waarin je je motivatie, ervaring en competenties kunt tonen. Je zal de uitnodiging voor een gesprek per mail ontvangen, na afloop van de publicatie.
 • Als je geselecteerd bent, bezorg je ons nog enkele documenten (tewerkstellingsattesten, diploma, uittreksel uit het strafregister,...).
 • Veel succes in je nieuwe job!

HOGENT is een gemeenschap van unieke mensen waar iedereen zichzelf kan zijn en een plaats heeft. De grote verscheidenheid is een troef die mogelijkheden schept. HOGENT zet in op een diverse instroom, werkt aan gelijke kansen en stimuleert inclusie.

Heb je een beperking en kan een aanpassing je helpen om jou een aangename sollicitatie-ervaring te bezorgen? Laat het ons zeker weten!


Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze job kan je terecht bij Bart De Rouck, directie IT. Dit kan via e-mail (bart.derouck@hogent.be).

Voor praktische en technische vragen (selectieprocedure, loon,…) kan je terecht bij Sarah De Keyser, HR partner. Dit kan via e-mail (sarah.dekeyser@hogent.be) of telefonisch (09 243 33 91).

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-10-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...