Jobstudent

BOELS VERHUUR

View: 148

Update day: 25-09-2023

Location: Vilvoorde Flemish Brabant

Category: Other

Industry: Real Estate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met bijna 750 filialen in 18 Europese landen. Bij Boels Rental werken inmiddels meer dan 7.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Kom jij de Boels-familie versterken?

Boels Pitstop

De functie van Jobstudent bij Boels in Vilvoorde is een veelzijdige bijbaan waarin je veel kan leren. In de winkel sta je klanten te woord en help je hen bij het geven van het beste verhuuradvies. Achter de balie stel je verhuurcontracten op tussen de klant en Boels en houd je de in- en uitgaven bij in het de systemen. Heeft een klant een machine gehuurd? Dan zorg jij ervoor dat de machine op tijd klaar staat om opgehaald te worden. Het is jouw goal de klant tevreden te houden en te zorgen dat de winkel er goed bijstaat.

Komen machines terug van de verhuur, dan check jij of ze nog naar behoren werken en verricht licht onderhoud zodat ze weer helemaal klaar zijn voor de volgende klant. Ook help je in Vilvoorde jouw collega’s waar nodig, bijvoorbeeld bij het laden en lossen van de auto’s. Wellicht rij je wel een keer mee naar de klant toe, of sturen we je zelfstandig op pad.

De Boelsfamilie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

Het oranje team en jij
  • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur beschikbaar;
  • Je komt graag in de vakanties extra werken;
  • Je hebt een rijbewijs B, geen pré.
Je krijgt een heleBoels

Verder Kun Je Van Deze Functie Als Jobstudent Verwachten

Wij zorgen ervoor dat je als jobstudent onze producten en systemen leert kennen om je werk goed te kunnen uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden. Wij regelen het.
  • Een uurloon volgens Barema;
Leeftijd

Uurloon

18 jaar

€8,55

19 jaar

€9,17

20 jaar en ouder

€9,80
  • Reiskosten vergoeding naar Vilvoorde;
  • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.
Boelseye!

Is deze bijbaan van jobstudent bij Boels in Vilvoorde een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Mijn naam is Linda Mulder en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +32498173033
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...