junior dossierbeheerder

Accountantskantoor Julie Braem BV

View: 138

Update day: 31-10-2023

Location: Zulte East Flanders

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wie zijn wij?

Accountantskantoor Julie Braem BV is jong bedrijf dat de laatste 5 jaar een hele sterke groei kent. We hechten belang aan een persoonlijk contact met onze klanten en bieden een kwalitatieve dienstverlening op maat. Onze focus ligt heel sterk op digitaal boekhouden in de cloud.

We verhuisden in april 2022 naar ons gloednieuw kantoor in Zulte. Om onze groei nog verder te ondersteunen zoeken we een nieuwe medewerk(st)er om nauw samen te werken met de zaakvoerster en een super team te vormen met je collega’s.

Functie omschrijving

Als ’junior’ dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor het verwerken van boekhouddossiers mbt. aankoopfacturen, verkoopfacturen, financieel en het voorbereiden van de afsluiting en dat zowel voor eenmanszaken als vennootschappen in verschillende sectoren. Je staat open om allerlei cursussen en opleidingen te volgen die je kennis en kunde naar een hoger niveau tillen. Je helpt mee aan de ontwikkeling en verdere groei van het kantoor door je inzet, het bijstaan van collega’s en een toffe sfeer.

Profiel

  • Je beschikt over een bachelor (of gelijkgesteld buitenlands) diploma in een economische richting of een diploma volwassenonderwijs Boekhouden
  • Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring met boekhouding maar schoolverlaters zijn ook welkom!
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands
  • Je kan heel vlot overweg met Microsoft Office en Microsoft o365
  • Kennis van Yuki en/of Silverfin is mooi meegenomen

Competenties

Je bent gedreven en gaat 100% voor een carriere in accounting. Je weet dat zelfstandig werken een absolute must is, maar dat je daar de nodige omkadering en ondersteuning voor krijgt. Natuurlijk stel je vragen wanneer iets onduidelijk is. Misschien is je kennis (nog) niet volledig op peil maar dat maak je meer dan goed met oog voor detail en passie voor het beroep. Kwaliteit komt bij jou boven kwantiteit, zelfs in drukke periodes en de bijhorende stress blijf je meester.

Locatie

Rijksweg 119A, Zulte

Wat kan je verwachten?

  • markconform salarispakket in functie van je competenties en/of ervaring aangevuld met extralegale voordelen zoals bvb een bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering
  • een eerste evaluatie na 6 maanden, daarna jaarlijks
  • lidmaatschap in beroepsverenigingen
  • opleiding op maat (zowel intern als extern) en tijdens de werkuren

Een contract van onbepaalde duur, voltijds (40u) of deeltijds.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...