Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat houdt deze vacature in?

Een eerste job zoeken, da’s niet gemakkelijk. En het allermoeilijkste? Nu al weten waar je goed in bent en wat je exact wil doen. Maar da’s oké. We zijn momenteel immers op zoek naar heel wat nieuwe collega’s met een commerciële kriebel die het nieuwe gezicht willen worden van KBC in ons commercieel netwerk.

Wat verwachten we van jou?

Je bent op korte termijn beschikbaar voor een eerste verkennend gesprek dat nog alle kanten uit kan. Geen stress, de vragen die we je zullen stellen krijg je al op voorhand van ons:
  • Wat doe je graag?
  • Wat wil je nog leren?
  • Wat vind je belangrijk?

Jouw troeven?
  • Je hebt minimaal een bachelordiploma, bij voorkeur in een economische richting, maar een goeie dosis commerciële flair vinden we nog belangrijker.
  • Je hebt tijdens je opleiding heel wat skills geleerd en talenten kunnen gebruiken die je graag verder wil ontwikkelen in een job met impact.
  • Je hebt zin om samen met ons uit te pluizen welke job je op het lijf geschreven is.

Wat hebben we je te bieden?
  • Natuurlijk wil je vooruit blijven gaan in je job. Daarom zorgen we voor een intensief opleidingstraject waardoor je snel de knepen van het vak leert.
  • En ook daarna blijven we je prikkelen met opleidingen, netwerkmomenten en training on-the-job zodat jij je blijvend verder kunt ontplooien.
  • Alle begin is moeilijk, dat begrijpen we. Daarom kun je rekenen op een mentor die er samen met jou via coaching voor zal zorgen dat je je snel als een vis in het water voelt.
  • Je komt terecht in een innovatieve en digitale werkomgeving waar we samen met de klant vandaag bouwen aan de toekomst van morgen. Bij TEAM BLUE gaan werk en plezier hand in hand!

Als grootste Belgische bank-verzekeraar werken we elke dag aan ideeën en oplossingen die onze klanten en onze samenleving vooruithelpen. We willen dé referentie zijn in de financiële sector en investeren daarom volop in innovaties en in onze mensen. We besteden bijzondere aandacht aan samenwerken, welzijn en blijven bijleren.

Als ‘Top employer 2022’ verwelkomen we graag talent dat mee het verschil maakt. Iets voor jou?

Heb je een vraag aan onze Talent Acquisition advisor?

Ann Weyten

LinkedIn Mail

recruiter

Word jij ook een maker? Solliciteer nu!

Voornaam

Naam

Mobiele telefoonnummer

E-mail

Waarom wil je bij ons aan de slag?
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...