Position: Entry level

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Als kassamedewerker ben je het visitekaartje van de winkel.Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt, en dat klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.Voor deze job moet je het leuk vinden om mensen te helpen en om alles over de producten van Albert Heijn te weten.Je werkt zorgvuldig en georganiseerd en bent geïnteresseerd in de AH producten.FUNCTIEBESCHRIJVINGafrekenen van goederengoederen in het systeem scannenonthaal klantenProfiel
  • Je bent bereid om in wisselende shifts te werken tussen 6 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Weekendwerk vormt geen probleem.
  • Je het er plezier in om klanten op de eerste plaats te zetten.
  • Ervaring in de retail of horeca is een vereiste. Je hebt ervaring als kassamedewerker.
  • Je bent flexibel
  • Je bent servicegericht
  • Je bent sociaal aangelegd en werkt graag met mensen
  • Je spreekt vlot Nederlands
AanbodIn ruil voor je inzet krijg je een mooi loon, goede arbeidsvoorwaarden en alle kansen om te groeien.Deeltijdse tewerkstelling (20u - 25u), vanaf 8u tot 20u.En omdat we bij Albert Heijn weten dat het leven niet enkel om werken draait, zorgen we er samen voor dat je job, gezin, studie, vrije tijd... perfect in evenwicht zijn.Interesse in de job van verkoopsmedewerker bakkerij? Aarzel dan niet om te solliciteren via de sollicitatieknop!Vragen? Amber helpt je graag verder. Per telefoon op 058/75.88.64 of via mail veurne.137@adecco.be.Is dit jobvoorstel niet helemaal wat je zoekt? Wij gaan graag het gesprek met je aan om je op maat te begeleiden naar die nieuwe uitdaging!Tip: Solliciteren = wees voorbereid. Ga naar de website van Adecco: www.adecco.be en klik op de link ‘sollicitatietips’ waar je tips kan terugvinden maar ook je persoonlijke coaching map kan aanmaken. Of waar je alsnog op zoek kan gaan naar andere vacatures.Veel succes en hopelijk tot binnenkort!
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...