Key Account Manager Datacom

Cebeo

View: 106

Update day: 16-02-2024

Location: Waregem West Flanders

Category: Sales

Industry: Motor Vehicle Manufacturing

Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Cebeo is een Belgische organisatie en marktleider in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische oplossingen en diensten aan professionele installateurs en bedrijven. Wij bieden ondersteuning aan onze klanten op verschillende markten (industriële, tertiaire en residentiële) in het hele land.

Job description:JOUW MISSIE  

Wij zijn 100% menselijk, 100% innovatief, 100% klantgericht! En jij?  

Heb je een passie voor elektriciteit? Wil jij jouw kennis en ervaring met onze klanten delen? Uitzoeken wat onze klanten willen en hen adviseren over onze producten?

Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken om ons team te versterken!

Onthul jouw ambities in jouw takenpakket 

Binnen het segment Datacom, onder verantwoordelijkheid van de Regio Manager, sta je nationaal in voor het aanbieden van de juiste oplossingen, diensten en producten met als doel het marktaandeel te vergroten.

AlsKey Account Manager Datacom(M/V) zal dit jouw missie zijn: 
  • Je detecteert commerciële opportuniteiten, je analyseert de behoeften van de klanten en stelt passende Datacom oplossingen voor.
  • Je bezoekt de klanten, bent aanwezig op beurzen, geeft voordrachten en bouwt zo je klantenportefeuille verder uit.
  • Binnen de projecten fungeer je als solutions architect, werk je nauw samen met de leveranciers, bewaak je de project en pricing strategie, werk je samen met de Sales Engineer het lastenboek uit en zorg je zo voor het succesvol slagen van de grote projecten.
  • Je bouwt een sterke win-win relatie uit met onze leveranciers die mee de sleutel tot succes zijn in jouw markt.
  • Je argumenteert elke keuze en volgt de offertes en projecten van A tot Z op in samenwerking met de interne – en externe specialisten in de regio’s.
  • Je geeft opleidingen aan onze klanten en interne teams over nieuwe technieken en oplossingen binnen Datacom.
  • Dankzij onze opleidingen blijf je op de hoogte van nieuwe producten en trends.
Seeked profile:Daag jezelf uit en ontwikkel jouw talenten 

Jouw profiel? Je heb een bachelor of master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) en hebt minstens drie jaar ervaring in een commerciële en technische omgeving.

Jouw troeven om te slagen? Je bent flexibel, sociaal en hebt een sterke teamgeest. Je hebt een uitgebreide technische expertise waardoor je kan inspelen op de behoeften van de klanten. Je begrijpt de behoeften van onze klanten en toont een echt gevoel voor service.  

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken in één van onze filialen. We hebben filialen over heel België die onze professionele klanten voorzien van de juiste producten en oplossingen.

We offer:Bouw je carrière uit met Cebeo

Vaste job met contract onbepaalde duurSalaris: aangepast aan jouw competenties en ervaring

Extra voordelen:bedrijfswagen en tankkaart, GSM en laptop, onkostenvergoeding, groepsverzekering, jaarlijkse sectorpremie, maaltijdcheques, 20 verlofdagen en 6 ADV-dagen, werkschema 39 uur/week. Gelegenheid tot verschillende opleidingen & doorgroeimogelijkheden, en zoveel meer.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 01-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...