Job type: Onbepaalde duur

Loading ...

Job content

Klantenbeheerder polisbeheer
Hoofdkantoor Gent of Brugge
PAMU03473
Vacaturedetails
Adres
Sluisweg 2, 9000 Gent
Match criteria
Regio
Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Business Unit - Partena OZ
Helan Ziekenfonds
Contracttype
Onbepaalde duur

Voor een bredere kijk op welzijn worden Partena en OZ samen Helan op 1 januari 2022. Helan is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. En zoveel meer. Wij bieden onze klant niet alleen een efficiënt ziekenfonds, maar ook een betaalbare tand- en hospitalisatieverzekering, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.

Helan is helemaal welzijn, in al haar vormen. Wij zijn er voor wie jong is, of een dagje ouder. Voor wie ziek is, of aan z’n gezondheid wil werken. Voor wie druk bezet is of op zoek naar rust. Voor wie door het leven danst, of net een duwtje in de rug kan gebruiken.

Ben je een doorzetter en kan je probleemoplossend denken? Dan ben jij misschien de gedreven collega die we zoeken! Ons ervaren team staat in voor een vlekkeloos dossierbeheer van de klanten. Op de dienst polisbeheer staan we in voor het beheren van de 1.000 000 klantendossier (polissen). Elke wijziging groot of klein heeft een impact. Dankzij de nauwkeurig verwerking van klantengevens op deze afdeling, kunnen we ervoor zorgen dat ook de andere afdelingen met correcte data kunnen werken.

Wat kan je verwachten van een job als klantenbeheerder polisbeheer?

de dossiers van de klant administratief van A tot Z, je zorgt voor een administratief en juridisch correcte aansluiting bij het ziekenfonds en de extra verzekeringen. Je houdt hierbij rekening met oa. gezinssituatie, hoedanigheid, betalingsmodaliteiten. Je onderzoekt de verzekerbaarheid van onze klanten en gaat na of zij uitkeringen en tussenkomsten in gezondheidszorgen kunnen genieten. Je toetst de welbepaalde situatie van de klant af aan wetgeving en procedures.

De situaties waarmee je geconfronteerd wordt, zijn gevarieerd zowel inhoudelijk als qua complexiteit. Werken binnen de grenzen van procedures en wetgeving, vind je fijn. Jouw groot leervermogen, sterke analytische vaardigheden en zelfstandigheid worden uiteraard gesteund door ons uitgebreid opleidingstraject.

Naast het klantgerichte dossierbeheer, is het communicatieve luik minstens even belangrijk. Hoewel je steeds meer specialiseert, blijf je in staat om op een heldere, behapbare manier te adviseren. De vertaalslag maken zonder in te boeten aan nauwkeurigheid en grondigheid, dat is bij ons de kunst! Je communiceert zowel schriftelijk als telefonisch zowel rechtstreeks met onze klanten als met collega’s die beroep doen op jouw expertise.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bachelor niveau, leergierigheid en degelijke PC-kennis vormen de ideale basis.
  • Je hebt reeds relevante werkervaring opgedaan waarbij je volop enthousiasme, zelfstandigheid en drang naar resultaten hebt laten zien.
  • Je kijkt ernaar uit om een opleidingstraject van ongeveer 6 maanden te doorlopen. In deze functie kan je je ook steeds verder specialiseren. Op basis van jouw behoefte en capaciteiten kan je dus nog verdere opleidingen volgen.
  • Je bent een echte multitasker die goed omkan met verandering.
  • Je omschrijft jezelf als een teamplayer die graag het petje van Pietje-precies opzet: controle van data is hier zeer belangrijk.
  • Je beschikt over een analytische geest om complexere zaken uit te dokteren.
  • Je werkt graag in Excel.
  • Flexibiliteit zowel in geest als tijd en ruimte vind je een must.
  • Je spreekt vlot Nederlands en je kan je uitdrukken in het Frans en het Engels.

Wat mag jij van ons verwachten?

Kies je voor een job bij Helan dan laat je je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien.

We bieden je:

Datgene wat je nodig hebt om elke dag het beste van jezelf te geven.
Een boeiende job in een informele werksfeer waarin initiatief nemen en zelfstandigheid worden toegejuicht.
Een aantrekkelijk salaris waarbij relevante ervaring wordt meegenomen. Daarnaast kan je rekenen op een uitgebreid pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringen (hospitalia- en dentalia voor het ganse gezin,…)
Interessante vakantieregeling met ADV-dagen en extra-legale vakantiedagen bovenop de wettelijke vakantiedagen. We bieden ook verschillende mogelijkheden om je werk- en privéleven in balans te brengen (telewerk, flexibele werkuren, …).
Een organisatie in beweging waarbij je kan vertrouwen op onze zorg-, comfort- en gezondheidsdiensten.
Werken in Brugge of Gent (gecombineerd met de mogelijkheid om tot 3 dagen/week thuis te werken na je opleidingsperiode).We ontvangen je met open armen en bieden je een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding.
Gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer dragen we hoog in het vaandel. Kwaliteiten van de medewerkers primeren ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

Graag even de sfeer opsnuiven? Hier krijg je alvast een blik achter onze schermen.

Ben jij helemaal Helan? Welkom! We popelen om je te leren kennen.

Jouw contactpersoon

Geïnteresseerd?

Aarzel niet en stuur je CV en motivatie door via deze site. Wij garanderen een snelle procedure.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...