Loading ...

Job content

Ons doel is om al onze klanten excellente customer service te bieden. Het is niet voor niets dat wij staan voor ’The best or nothing’! Herken jij je hierin? Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers voor het Customer Services team. Lijkt jou dat wat? Lees dan snel verder!

Binnen de Customer Service ben je van A tot Z verantwoordelijk voor jouw klantdossiers. Je bent het aanspreekpunt voor de betreffende klant en tevens een belangrijke schakel tussen hen en het Daimler concern.

Waarom?

· Een aantrekkelijk salaris met een prestatiegerichte salarisgroei;

· Premievrij pensioenplan;

· Starten met een jaarcontract en uitzicht op een vast contract;

· Bedrijfsresultaatgerichte bonussen;

· Het is belangrijk om ergens te zijn waar je het gevoel hebt dat je kunt groeien! Wij bieden mogelijkheden die je in staat stellen om jezelf professioneel te ontwikkelen en door te groeien.

· Uiteraard krijg je bij ons ook vakantiegeld, 200 vakantie uren, betaalde trainingen, korting op onze collectieve zorgverzekering, reiskostenvergoeding (zelfs een gratis fiets als je dichtbij woont) en nog veel meer!

Wie?

Affiniteit hebben met klantenservice helpt zeker, maar we verwachten niet dat je alles weet! Je krijgt een betaalde uitgebreide inwerkperiode om te leren hoe het allemaal werkt en hoe je effectief communiceert met onze klanten. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je het leuk vindt om op een dynamische en innovatieve afdeling te werken!

Verder verwachten we minimaal het volgende:

· Je hebt een klantgerichte, empathische instelling. Iemand die bereid is net dat stapje extra te zetten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en de belangrijkste belofte van ons merk, "The best or nothing", waar te maken;

· Om de behoeften van onze klanten te begrijpen en tijdig op te lossen, zijn actieve luistervaardigheden essentieel;

· Jij bent de persoon bent die altijd problemen met de best mogelijke uitkomst weet op te lossen voor vrienden en familie;

· Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Frans (beiden zowel geschreven als gesproken op uitstekend niveau).

Wat?

· Behandelen van vragen over producten en bedrijf gerelateerde onderwerpen;

· Oplossen van klachten;

· Schakelen met andere partijen binnen het Daimler concern;

· Deze functie is op fulltime basis (40 uur per week) van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-20.00 uur.

Waar?

Wij zijn gevestigd in Maastricht - een charmante stad in het zuiden van Nederland - het hart van Europa. De 1500 medewerkers uit 42 verschillende landen zorgen voor diversiteit en verrijken onze multiculturele organisatie die gericht is op klanttevredenheid en hoge prestaties. We bieden een uitstekend relocatiepakket aan, dat de reis- en verblijfskosten voor de eerste zes weken dekt, indien je nog niet in de omgeving van Maastricht woont.

En nu?

Te mooi om waar te zijn? Echt niet! Dus waar wacht je nog op? Gebruik de link om te solliciteren met je C.V. en motivatiebrief in het Nederlands. Je kunt dan meteen aan de slag met ons online assessment!

Dienstverband: Voltijds

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...