Loading ...

Job content

Functie

Hou jij van netwerken en coachen, en ben je een gedreven ambassadeur van de vermaatschappelijkte geestelijke gezondheidszorg? Dan ben jij de geknipte collega voor ons team!


Hestia staat voor de vermaatschappelijkte geestelijke gezondheidszorg van Zuid-Hageland en bestaat uit beschut wonen, een mobiel team, team activering, mobiel crisisteam en supportteam.

Profiel

Wie ben jij en wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een masterdiploma in de psychologie. Bijkomende pluspunten zijn een gedragstherapeutische vorming, DGT kader en goede diagnostische vaardigheden.
 • Je hebt interesse voor en ervaring in het werken met mensen met ernstige en chronische psychische kwetsbaarheden.
 • Je werkt vanuit een herstelgerichte basishouding, je bent flexibel, stressbestendig en je kan adequaat reageren in acute situaties.
 • Enerzijds neem je als psycholoog een coachende en ondersteunende rol op naar je collega’s van een multidisciplinair begeleidingsteam
  • je geeft zowel individueel als in groep coaching
  • je gaat samen met collega’s op zoek naar behandelmogelijkheden voor specifieke, therapeutische hulpvragen
  • je neemt ook zelf de begeleiding op voor een aantal cliënten: je bouwt een sterk netwerk op rond de cliënt en informeert en biedt ondersteuning waar nodig.
 • Anderzijds ben je projectverantwoordelijke voor KOTlab,een deelwerking binnen beschut wonen voor jongvolwassenen met psychische kwetsbaarheden
  • je ondersteunt de twee begeleiders in o.a. psycho-educatie, het opstellen van crisisplannen, contextbegeleiding, familiegesprekken.
  • je volgt de aanmeldingen op en neemt deel aan de wekelijkse teamvergaderingen
  • je staat in voor de contacten met de overheid en zorgt voor rapportage
  • je bent gedreven in intersectorale samenwerking en communiceert met onze netwerkpartners.
  • je bewaakt de projectdoelstellingen en je stemt af met de concrete werking van KOTlab Leuven.
  • je volgt individueel de jongvolwassenen op ivm het eigen krachtgerichte ontwikkelingsplan. Je gaat met hen op zoek naar therapeutische noden en een gepast aanbod.
 • Je beschikt over een rijbewijs en je bent bereid om je eigen wagen te gebruiken voor dienstopdrachten.

Plaats van tewerkstelling

Bereken werk afstand

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden jou een deeltijdse job van 75 % bepaalde duur, nl. van 1 september 2023 tot 31 augustus 2024.


Het psychiatrisch ziekenhuis ligt in het centrum van de stad Tienen, in een verrassend open en groene omgeving, met een eigen parking en mogelijkheid tot (elektrische) fietslease. Je loon bedraagt min. 3943,51 EUR en max. 6054,82 EUR voor een 38-urenweek, afhankelijk van je werkervaring. Dit komt overeen met het IFIC 17-barema, zoals dat geldt voor onze sector.


Als medewerker van de Alexianen Zorggroep Tienen krijg je de nodige verantwoordelijkheid, kan je op regelmatige basis vorming volgen en je interessegebieden ontwikkelen. In onze cafetaria kan je dagelijks terecht voor een warme maaltijd, belegd broodje of fris slaatje. Daarnaast bieden wij jou een hospitalisatieverzekering, woon-werkvergoeding, tegemoetkoming openbaar vervoer (gratis treinabonnement en verhoogde tegemoetkoming bus), maaltijdcheques van 4,50 EUR per gewerkte dag, kinderopvang tijdens schoolvakanties (6,66 EUR/dag, locatie Tienen), kortingen via Benefits at Work en verschillende activiteiten (bowling, personeelsfeest, personeelsuitstap, Sinterklaasfeest…).


Klik hier voor het volledige overzicht. https://alexianentienen.be/content/jobs/onze-troeven

Bijkomende informatie

Meer informatie of solliciteren?

 • Jouw contactpersoon

Ariane Dewil / zorgmanager vermaatschappelijkte GGZ en coördinator Hestia
016/807901 / jobs@azt.broedersvanliefde.be t.a.v. Ariane Dewil


Janice Graindor / teamcoördinator beschut wonen & mobiel team
016/807919 / jobs@azt.broedersvanliefde.be t.a.v. Janice Graindor


 • Sollicitatieproces:

Solliciteren kan t.e.m. 18/06/2023 via http://jobs.alexianentienen.be
cv-screening en sollicitatiegesprekken: 19 en 20 juni 2023


Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.

Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach. Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteiten samenwerking.

We zijn zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaan uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen, met een psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, en Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.


Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Bert Lambeir, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 12-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...