Kok - Fulltime

OP ' T HOF

View: 120

Update day: 31-10-2023

Location: Ninove East Flanders

Category: Food & Beverage

Industry:

Loading ...

Job content

Functieomschrijving:
Ben jij gepassioneerd door de horeca? Beschik je over het nodige enthousiasme om elke dag opnieuw klanten met plezier te bedienen? Kan je je flexibel opstellen en ben je polyvalent beschikbaar? Is teamwork voor jou een natuurlijk gegeven? Beweeg je je als een vis in het water in de keuken?
Dan voldoe je reeds aan de basisvoorwaarden van de job die wij ter beschikking stellen.
Voor onze horecazaak Repoos in het centrum van Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die mee willen schrijven aan een succesverhaal. Door de ligging in het Ninia Shopping Center bieden we functies aan met daguren en van maandag tot en met zaterdag.
Kennis van het reilen en zeilen in de keuken is een vereiste. Je komt terecht in een bestaand bedrijf met reeds 4 horecazaken en daarnaast verschillende events in de portfolio. Een opleiding krijg je van de ervaren medewerkers en zaakvoerders. Zin voor verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit zijn een aantal van onze basiswaarden.
Wij bieden een mooie omkadering en gestructureerd werk in een bruisende omgeving en team. Uiteraard staan we ook garant voor een marktconform loon en inspraak in de uurregeling.
Is jouw interesse geprikkeld? Aarzel dan niet ons te contacteren en wie weet werken we binnenkort samen aan de horecabeleving van tal van bezoekers.

Profiel:
Klantvriendelijk
Flexibel
Teamplayer
Sociaal
Enthousiast
Verantwoordelijk

Aanbod:
Marktconform loon
Premiesysteem
Flexibele uurregeling met inspraak
Regiojob
Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...