Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Onze klant is een familiale groep bedrijven in de vleeswarenindustrie met hoofdzetel in Oudenaarde en productiesites in Oudenaarde, Veurne en een slicing- en verpakkingsbedrijf in La Roche-en-Ardenne.Onze klant produceert kwalitatieve fijne vleeswaren met respect voor ambachtelijke traditie, zowel onder hun eigen merk als onder private label.Voor de site in Veurne zijn we op zoek naar een junior kwaliteitsmedewerker in dagregime.Als kwaliteitsmedewerker sta je in voor het dagelijkse opvolging van de kwaliteit op de werkvloer en de opvolging van interne en externe klachten.Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt wat betreft veiligheid en preventie.Jouw Uitdaging
  • Kwaliteit
Voor het klachtenbeheer werkt de kwaliteitsmedewerker nauw samen met het commerciële team en de administratief bediende. Alle klachten worden geregistreerd en correct afgehandeld volgens de afgesproken procedure. De kwaliteitsmedewerker zoekt mee naar optimalisaties van de werkomgeving om het aantal klachten te minimaliseren. De kwaliteitsmedewerker volgt de non-conformiteit op van de producten alsook de vrijgave van producten in samenspraak met de extern consulent.Als kwaliteitsmedewerker help je bij het up-to date houden van het kwaliteitshandboek, dit in samenwerking met de externe consulent.De kwaliteitsmedewerker helpt mee bij het begeleiding van audits en het behalen van het IFS certificaat, samen met de extern consulent.Bij (on)verwacht bezoek van de veearts of inspecteurs sta je in voor de ontvangst en rondleiding.
  • Veiligheid
De kwaliteitsmedewerker is het aanspreekpunt wat betreft preventie en veiligheid op de werkvloer en is de contactpersoon met onze externe dienst voor preventie en bescherming. Hij/zij zoekt mee naar optimalisaties op de werkvloer mbt preventie en veiligheid.De kwaliteitsmedewerker helpt ook enkele jaarlijkse taken op te volgen en in de plannen (bv: evacuatieoefening, controle blusapparaten, … )Interne relatiesDe kwaliteitsmedewerker rapporteert aan de COO. Daarnaast werkt de kwaliteitsmedewerker nauw samen met de productiecoördinator en operatoren.Externe relatiesDe kwaliteitsmedewerker houdt contact met de externe kwaliteitsconsulent, alsook de nodige partners voor preventie en veiligheid.ProfielJe hebt een bachelor diploma in een wetenschappelijke richting (bv agro- en biotechnologie).Je bent bereid om te leren of je hebt een basiskennis over zorgsystemen in de voedingssector zoals HACCP, IFS, BRC, …Je bent vertrouwd met Excell en bent vlot met de computer.Je bent vlot tweetalig (Nederlands - Frans).AanbodOnmiddellijke opstart.Uurrooster 38.5u / week (met 3 ADV dagen); je start om 8u.Werken in een klein team.Loon afhankelijk van competenties en eventuele eerste ervaring. Extra legale voordelen: maaltijdcheques 8€ per gewerkte dag, hospitalisatieverzekering DKV.Geen langere verlofperiodes mogelijk tijdens wildseizoen (half september tem voorlaatste week december).Onze klant voorziet ook externe opleiding waar nodig om de job goed te kunnen uitoefenen!Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren via de sollicitatieknop!Vragen? Irina Jung helpt je graag verder. Per telefoon op 058/31 44 22 of via mail veurne.137@adecco.be.Is dit jobvoorstel niet helemaal wat je zoekt? Wij gaan graag het gesprek met je aan om je op maat te begeleiden naar die nieuwe uitdaging!Tip: Solliciteren = wees voorbereid. Ga naar de website van Adecco: www.adecco.be en klik op de link ‘sollicitatietips’ waar je tips kan terugvinden maar ook je persoonlijke coaching map kan aanmaken. Of waar je alsnog op zoek kan gaan naar andere vacatures.Veel succes en hopelijk tot binnenkort!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 06-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...