Magazijnier HT 2-ploegen (m/v)

ASAP.be

View: 108

Update day: 25-09-2023

Location: Tessenderlo Limburg

Category: Restaurant / Hotel / Tourism

Industry: HR personeel

Loading ...

Job content

Samen met je collega’s, ben je verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces van onze klanten. Het in- en uitladen van goederen, intern transport, het klaarmaken van bestellingen, speciale handelingen, … is je op het lijf geschreven.

Tijdens het uitvoeren van je taken, zet je de veiligheid van jezelf en je collega’s op de 1e plaats.

Je bewaakt de kwaliteit van de goederen. Je zorgt dat alles proper en onbeschadigd de vloer verlaat.

6560 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN

H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.
Jij straks ook? We zoeken Magazijnmedewerkers met HT-ervaring.

Stabiliteit en werkzekerheid bij een groot(s) logistiek bedrijf.

Een competitief loon en een familiale sfeer.

Kansen om zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te groeien dankzij gekwalificeerde opleiders en doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen.

Je start via interim, na een positieve evaluatie kom je vast in dienst. Wij rekruteren steeds in functie van een toekomstige vaste aanwerving.

Plaats tewerkstelling is Genk-Zuid.

JOIN OUR (BIG) FAMILY

71 vestigingen in 17 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 900 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Onze dagelijkse begeleiding op de werkvloer zorgt enerzijds voor korte en snelle beslissingslijnen en anderzijds biedt het onze medewerkers de kans om dagelijks actief mee te schrijven aan ons succesverhaal. Ruimte voor autonomie en eigen initiatief binnen onze no nonsens en can do –cultuur vormen samen ons klimaat van ondernemerschap en zijn de steunpilaren van onze stabiele groei.

  • Je hebt een technische opleiding genoten of gelijkwaardig door ervaring. (bij voorkeur Mechanica)
  • Nederlands
Je hebt een eerste ervaring opgedaan in een magazijn en/of beschikt over de goesting en skills om snel bij te leren, zodat je in een mum van tijd kan meedraaien met je collega’s. Je neemt graag verantwoordelijkheid, zowel wat betreft kwaliteit, veiligheid als onderlinge sfeer. Nederlands is de voertaal op de werkvloer. Een goede kennis is dus zeker een vereiste. Je beschikt over een attest voor de hef- en reachtruck of kan voldoende ervaring hierbij voorleggen. We behandelen immers vaak hoogwaardige goederen of werken in drukke omgevingen. Medewerkers die onmiddellijk van start kunnen gaan op met de heftruck zijn hierbij een must.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...