Job type: Interim

Loading ...

Job content

Een onderneming regio Roeselare is op zoek naar een high potential ter ondersteuning van de General Manager.

Je komt terecht in een omgeving waar klantenservice hoog in het vaandel gedragen worden. Zo wordt er ingespeeld op het lange termijn onderhouden van klantenrelaties en het opbouwen van een netwerk om zo een specialist in jouw vak en sector te worden. Duurzaamheid en efficiëntie zijn hierin belangrijke sleutelwoorden.

Jij fungeert als de rechterhand van de General Manager op een zeer zelfstandige manier.

Jouw takenpakket:

  • Je biedt ondersteuning op analytisch vlak: je analyseert data van de business en projecten, trekt hieruit conclusies en stelt hier presentaties van op. Voorbeelden hiervan zijn het berekenen en vergelijken van marges, het bepalen van een strategie om nieuwe producten in de markt gaan plaatsen, ...;
  • Je bereidt meetings voor, zowel organisatorisch als inhoudelijk, dit met een analytische en kritische blik. Ook neem je actief deel aan deze vergaderingen;
  • Je neemt een stukje travelmanagement voor je rekening.

Jouw profiel:

  • Je beschikt bij voorkeur over een Masterdiploma (Handelswetenschappen of Handelsingenieur);
  • Een eerste ervaring is voor deze functie wel aangewezen;
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en spreekt/schrijft ook een mondje Engels;
  • Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld;
  • Je werkt zelfstandig en bent zelfzeker, want je zal zeker vrijheid krijgen in deze functie.

Dit betreft een voltijdse functie in het kader van een vaste aanwerving na de gebruikelijke interimperiode.
Er wordt een meer dan correct verloningspakket voorzien, aangevuld met maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering. Je werkt in een glijdend uurrooster en kunt genieten van 6 ADV dagen op jaarbasis. Ook thuiswerk wordt grotendeels toegepast binnen deze onderneming. Werk je niet graag van thuis uit, dan mag je uiteraard gebruik maken van de gloednieuwe kantoorruimtes.

Interesse? Solliciteer snel!

Robert Half BV verwerkt de gegevens van sollicitanten die nodig zijn om de sollicitatieprocedure uit te voeren. Meer informatie over gegevensbescherming, in het bijzonder over uw rechten, vindt u ophttps://www.roberthalf.be/nl/privacybeleid. Indien u vragen heeft omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kan u steeds contact met ons opnemen viaprivacy-emea@roberthalf.net.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...