Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Functieomschrijving:

Hoe ziet je job eruit?Zo’n management traineeship logistiek bij Lidl, da’s voor ambitieuze pas afgestudeerden die klaar zijn voor de kickstart van hun carrière. Ah ja, want als trainee logistiek word je volledig opgeleid om het verschil te maken. Je volgt een intensieve opleiding gedurende 2 jaar waarbij je volledig wordt ondergedompeld in de logistieke wereld van Lidl. Je leert de samenwerking met onze winkels kennen en maakt kennis met de afdelingen in de regio. Je leert de logistieke afdelingen van onze distributiecentra tot in de puntjes kennen.

Je krijgt meer en meer leidinggevende taken en projecten. Maar da’s geen probleem voor jou, want jij leert keihard en keisnel bij. En na het succesvol afronden van je traineeship, ga je aan de slag als leidinggevende bij de afdeling in het distributiecentrum die het dichtst aanleunt bij jouw persoonlijke ontwikkeling en voorkeur.

Zeg nu zelf: zo’n management traineeship logistiek bij Lidl, da kan tellen.

Awel, waar wacht je nog op?! De solliciteerknop is die blauwe, hieronder.We offer:

Wat krijg jij van ons?  • Je volgt een intensief logistiek traineeship met superboeiende opleidingen, veel ervaringen waaruit je al doende leert, en een berg praktische tips en tricks om jouw team aan te sturen binnen een warehouse context.
  • Werken bij Lidl, da kan tellen: je verdient goed jouw boterham, je krijgt een bedrijfswagen, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering en maaltijdcheques. En vakantiedagen. Want werken is plezant, maar vakantie ook.
  • Je bent ambitieus, en dat nemen wij serieus. Dus werken we samen aan jouw persoonlijk groeitraject.
  • De kans om mee te groeien met de snelst groeiende retailer van het land. Laat ze niet liggen, en solliciteer meteen.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...