MARKETING MANAGER

Manpower

View: 120

Update day: 01-10-2023

Location: Temse East Flanders

Category: Planning / Projects

Industry: Staffing Recruiting

Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Voor een internationale speler, actief in het produceren van groene energie, zijn wij op zoek naar een creatieve MARKETING MANAGER.

Zin in een job met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw eigen creativiteit? Kom dan snel te weten of deze vacature iets voor jou is!

MARKETING MANAGER GEZOCHT IN TEMSE

Hoe ziet een dag als Marketing Manager eruit?

Jij draagt volledige verantwoordelijkheid over het creëren en implementeren van onze Brand Strategy en laat deze volledig aansluiten bij het profiel van onze klanten!

Dit doe je onder andere door het opbouwen en onderhouden van perscontacten, het uitschrijven van persberichten en het up-to-date houden van onze website en onze social media pagina’s.

Jouw creatieve kant mag je ook volledig de vrije loop laten! Jij doet er dus alles aan om onze boodschap over te brengen en te versterken!

Dit doe je door het aanmaken van verschillende content (video, foto, tekst, getuigenissen,...), het voorzien van een aantrekkelijke aankleding van de stand op beurzen en het ontwerpen, ontwikkelen en bestellen van gadgets.

Ook de opmaak van offline/online campagnes valt volledig onder jouw verantwoordelijkheid.

Wie is voor ons de ideale Marketing Manager om onze groei te realiseren?

Je beschikt over een bachelor of masterdiploma in een marketing gerelateerde richting én je kan al enkele jaren relevante ervaring voorleggen.

Je hebt kennis van CTR, CAC, CRM en CTR en weet als geen ander hoe je een doelgroep op een effectieve manier kan bereiken.

Je hebt ervaring met het gebruik van het Adobe pakket en hebt oog voor detail wanneer het aankomt op het creatief schrijven van teksten en het creëren van content.

Kan jij je creatieve geest moeilijk in bedwang houden? En kan je stijlvolle en professionele content afleveren? Spreek je vloeiend Nederlands en Engels? Ben je flexibel ingesteld, behulpzaam en proactief?

Dan ben jij dé Marketing Manager die wij zoeken!

Wat krijg jij van ons om deze leuke, veelzijdige functie uit te voeren?

Je krijgt de kans om hét verschil te maken binnen het bedrijf.

Zo krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om zelfstandig jouw ideeën uit te werken.

Je zal een uitdagende functie uitvoeren in een snelgroeiende internationaal bedrijfen mag hiervoor eenmooie verloning verwachtendie aangevuld wordt met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.

Zin in een aangename, informele werksfeer waar open communicatie centraal staat en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd zoals afterwork drankjes, food trucks en teambuilding?

Stuur jouw CV dan snel door naar office.stniklaas@manpower.be!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...