Loading ...

Job content

Wie zijn wij Zorgdorpen is een organisatie voor personen met een zorgvraag. Onze cliënten wensen vanuit een specifieke zorgvraag permanent of tijdelijk ondersteund worden. Dialoog, gelijkwaardigheid en respect, staan centraal in onze omgang met elkaar. We zijn creatief, we durven ondernemen, we investeren in verbondenheid en we zijn heel erg wendbaar. Door de jaren heen hebben we heel wat professionele kennis vergaard in de zorg en het managen van organisaties. Binnen Zorgdorpen bieden we woonst/zorg op diverse locaties: De Heide (in Merelbeke), Molenhoeve (in Merelbeke), De Ceder (in Deinze), Leeuwenhof (in Drongen), Prinsenhof (in Ronse),... Ben je een enthousiaste medewerker die Zorgdorpen op een inspirerende en verzorgende wijze verder mee wil uitbouwen? Het Prinsenhof is er voor iedereen en biedt heel wat mogelijkheden in tijdelijk verblijf: herstel met zorg, vakanties met en zonder zorg. We beschikken over een restaurant en een taverne. Ben je een enthousiaste medewerker die het Prinsenhof op een actieve wijze verder mee wil uitbouwen? Staat kwaliteit bovenaan jouw lijstje? Heb je een hands on mentaliteit, een goed ontwikkeld organisatievermogen en beschik je over een gezonde dosis creativiteit? Als dit allemaal vanzelfsprekend is voor jou, dan ben jij onze nieuwe collega die we zoeken.
Functie beschrijving · Je zorgt voor het opdienen, regenereren en afdienen van maaltijden. · Je doet de afwas. · Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer v an de bar: o Je controleert de voorraad. o Je vult frigo’s aan met dranken. o Je zet alle benodigdheden klaar. o Je maakt bestellingen klaar · Je bedient klanten: dranken mengen en doseren (cocktails, longdrinks), aperitieven, bier, koffie, soft drinks ... · Je bereidt eventueel kleine koude en warme snacks en ijsbereidingen. · Je rekent af, controleert wisselgeld en je zorgt voor de input in de kassa. · Je verzamelt en sorteert leeggoed en wast glazen af. · Je reinigt de bar en onderhoudt de tapkast. · Je zorgt voor orde en netheid in de zaal en bar.

Profil

Functie vereisten · Je hebt minstens 2 jaar werkervaring binnen horeca. · Je hebt affiniteit met onze doelgroep. · Je schept een ontspannen sfeer, gezelligheid en je zorgt voor een vriendelijk onthaal. · Je beschikt over goede verbale en non-verbale communicatie vaardigheden. · Je hebt een stevig verantwoordelijkheidsgevoel en kan snel werken. · Je hebt humor en houdt van een no-nonsense aanpak. · Je kan met de computer overweg (opvolging mails). · Je hebt een rijbewijs en kan je verplaatsen. · Je functioneert goed in team, met aansturing en ondersteuning van jouw leidinggevende.

Connaissances linguistiques

Frans : Middelmatige
Nederlands : Goed
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...