Job type: Freelance

Loading ...

Job content

Als Mendix Developer creëer je innovatieve oplossingen voor je klanten door visueel te modelleren met het low-code Mendix Platform. Je bevordert de samenwerking tussen IT en de business door applicaties te bouwen in lijn met de verwachting.

Als consultant kom je terecht in diverse omgevingen, bij diverse klanten, waar je mee kan instaan voor het uitwerken en bouwen van innovatieve bedrijfstoepassingen.

JOUW BAGAGE

  • Je bent een expert inzake Mendix development
  • Een analytische geest is cruciaal en je weet business noden te capteren
  • Communicatieskills zijn cruciaal. Je weet je boodschap helder te maken naar zowel business als het technische team
  • Wisselende omgevingen en inwerken bij nieuwe teams zie je als een meerwaarde in je job.
  • Je spreekt Nederlands, Engels. Frans is een plus.

ONS AANBOD

Bij Diferenco kom je terecht in een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar onze collega’s en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. Ruimte voor initiatief en ondernemerschap zitten in ons DNA.

Je komt terecht in een team van developers met wie je kennis kan delen en waar je elkaar kan inspireren. Je staat eveneens in nauw contact met onze andere teams (architectuur, cloud) zodat je ook kan terugvallen op hun expertise wanneer dat nodig is.
Tijdens onze kennisdelingssessies kom je ook regelmatig met de verschillende teams in contact.

We nemen de tijd om, op basis van een persoonlijk groeiplan, jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Verschillende gesprekken doorheen het jaar zorgen dat dit groeiplan leeft en aangepast wordt waar nodig.

Op de verschillende social events (shortski, familiedag/weekend, afterwork drinks,…) vormen we ook na de uren een hecht team en leer je je collega’s ook op een andere manier kennen!

En last but not least bieden we een competitief salarispakket, een uitgebreid pakket aan voordelen en kortingen en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega’s.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...