Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Taken en verantwoordelijkhedenNachtraaf verpleegkundigeonbepaalde duurZoek jij een job met structuur, minder shiften of meer uren per shift, betere werk-privébalans of combineerbaarheid, én met voldoende verantwoordelijkheid en toewijding? Dan is de nachtdienst mogelijk iets voor jou.Je komt terecht in een dynamische organisatie waar de zorg voor onze patiënten hand in hand gaat met jouw persoonlijke groei. Wij investeren graag in onze medewerkers: jouw gezondheid en werkplezier vinden we belangrijk.Profiel kandidaatWie ben jij en wat verwachten wij van jou?
  • Je beschikt over een diploma van verpleegkundige;
  • je hebt zin voor initiatief, je bent zelfstandig met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt een ondersteunende houding;
  • je werkt graag met ouderen en hebt een sterke interesse voor deze doelgroep;
  • daarnaast sta je in voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (bv. klaarzetten van medicatie);
  • je bent flexibel: je werkt 1 op 2 weekends, je kan tewerkgesteld worden op al onze afdelingen.
Geboden wordtWat kunnen wij jou bieden?Wij bieden jou een job van onbepaalde duur , in het jobpercentage dat past bij jouw werk-privébalans.We zoeken medewerkers voor onze drie woonzorgcentra: WZC Sint-Alexius, Huize Nazareth of Passionisten, elk met hun eigen troeven. In elke voorziening is er een ruime parking en mogelijkheid tot (elektrische) fietslease. Je loon bedraagt min. 2942,48 EUR en max. 4648.26 EUR aangevuld met de wettelijke toeslagen voor nacht- en weekendshiften, voor een 38-urenweek, afhankelijk van je werkervaring. Dit komt overeen met het IFIC 14-barema, zoals dat geldt voor onze sector.Als medewerker van de Alexianen Zorggroep Tienen krijg je de nodige verantwoordelijkheid, kan je op regelmatige basis vorming volgen en je interessegebieden ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou een hospitalisatieverzekering, woon-werkvergoeding, maaltijdcheques van 4,50 EUR per gewerkte dag, kinderopvang tijdens schoolvakanties (6,66 EUR/dag, locatie Tienen), kortingen via Benefits at Work en verschillende activiteiten (bowling, personeelsfeest, personeelsuitstap, Sinterklaasfeest, …).Klik hier voor het volledige overzicht: https://alexianentienen.be/content/jobs/onze-troeven .Meer informatieMeer informatie of solliciteren?
  • Jouw contactpersonen
Ruth Neirinck / Dagelijks verantwoordelijke WZC Sint-Alexius en WZC Passionisten016/80 78 00 & 016/80 74 00 – ruth.neirinck@azt.broedersvanliefde.bePaula Langenaekens - Dagelijks verantwoordelijke WZC Huize Nazareth016/80 28 67 – paula.langenaekens@azt.broedersvanliefde.be
  • Sollicitatieproces:
Solliciteren kan via http://jobs.alexianentienen.beWerken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteit en samenwerking.We zijn zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaan uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen, met een psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, en de vzw Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...