Job type: Permanent contract

Loading ...

Job content

Wij zoeken...

Wij zoeken een gemotiveerde notarieel jurist/dossierbeheerder voor de behandeling van allerhande notariële dossiers (familiaal vermogensrecht, vastgoed, vennootschappen, insolventieprocedures,…). Je volgt een dossier op vanaf de opstart tot de ondertekening van de akte. Voor de opzoekingen en administratieve formaliteiten pre- en post-akte word je ondersteund door onze administratieve medewerkers. Je verifieert de binnengekomen informatie, stelt proactief oplossingen voor voor (soms complexe) juridische vraagstukken, overlegt met de notarissen en verwerkt alles correct en nauwkeurig in de akten. Je volgt de wijzigende wetgeving en administratieve standpunten op en helpt de modeldocumenten mee up to date te houden.

Je bent het directe aanspreekpunt voor de cliënten, collega’s en administraties, en staat de cliënten empathisch te woord voor vragen en uitleg.

Je bent master in het notariaat, of master in de rechten en hebt al enige ervaring in een notariskantoor. Je bent gedreven, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent discreet en stressbestendig. Je bent leergierig, flexibel en werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Je bent vriendelijk, behulpzaam en communicatief vaardig.

Ervaring met het softwarepakket van SDP (Acta Libra) is een troef.

Wij bieden...

We bieden een fulltime contract aan, voor onbepaalde duur en met onmiddellijke indiensttreding.

Telewerk is bespreekbaar na de inwerkperiode.

We verlonen marktconform en naargelang je verantwoordelijkheden en ervaring. Bijkomend geniet je van de extralegale voordelen eigen aan het notariaat: maaltijdcheques, ecocheques, eindejaarspremie, verplaatsingsonkosten, aanvullend pensioenplan, hospitalisatieverzekering en inkomensverliesverzekering.

We organiseren periodieke interne overlegmomenten, waar je als jurist ook verder mee vorm aan kan geven (kantooroverleg, juridisch overleg). Uiteraard krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse externe opleidingen.

Motivatiebrief en CV mag je sturen naar: dorien.raskin@belnot.be. Wij behandelen je kandidatuur met de nodige discretie.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...