Loading ...

Job content

Onze klant is het enige bedrijf in België, gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren. Hoewel deze producten bijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze van cruciaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle woon- en werkomgeving...

Functiebeschrijving
Zamak is een legering van verschillende materialen. Deze naam komt voort uit een samensmelting van Zink, Aluminium, Magnesium en Koper. Je fungeert als operator van een uitgebreid machinepark (6 tot 12 spuitgietmachines) voor het gieten van Zamak onderdelen en dit in dag ploeg. Ook matrijzen opzetten (monteren, demonteren), wisselen en machines instellen/bedienen aan de hand van diverse parameters, behoren tot je taken. Je verzorgt de correcte bevoorrading van de machine met Zamak blokken. Je pakt alarmsignalen en storingen op de installaties deskundig aan. Je doet kwaliteitscontrole door steekproeven en voert eventuele correcties uit aan de machine instellingen. Je zorgt voor een vlotte communicatie met je collega’s + leidinggevenden.

Functie-eisen
Je hebt een technisch A2 diploma, onderhoud of gelijkgesteld. Je hebt logisch inzicht en doorzicht in matrijs en machine. Je sleutelt graag en bent graag bezig met techniek. Multitasking is jou niet vreemd en je neemt je verantwoordelijkheid. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Ervaring in gietmachines is geen must, wel mooi meegenomen. Je krijgt een degelijke interne opleiding. Je werkt in dag, maar je bent bereid om sporadisch in de voormiddag ploeg te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een snelgroeiende omgeving met veel uitdagingen! Stabiliteit, ontwikkeling, drive en respect zijn de sleutelwoorden binnen dit bedrijf. Ze stimuleren ondernemerschap en ontwikkeling zowel in jouw eigen rol als in de teams waarbinnen je terecht komt. Hun focus ligt op waardering en motivering om samen de toekomst van de firma te bepalen! Ruime parkeergelegenheid. Vlotte bereikbaarheid.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...