Loading ...

Job content

Profiel


Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van composietsteen, zijn wij op zoek naar een operator die graag in de vaste nachtpost werkt.

Je bent verantwoordelijk voor de polierlijn. Hier worden de platen schoongemaakt en krijgen ze de juiste afwerking (mat, glanzend, met structuur ,...). Je stelt deze machines juist in en houdt het proces nauwlettend in de gaten.

Daarnaast help je met de kwaliteitscontrole. Wanneer de platen gepolijst zijn controleer je deze op fouten (krassen, kleurverschil,...).

Je bent bezig met kwaliteit en je werkt erg nauwgezet en met oog voor kwaliteit.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Laat het ons vandaag nog weten!


Vereiste kwalificaties


Je hebt een goede technische kennis.

Je kan werken in de vaste nachtpost.

Je hebt geen fysieke klachten.


Aanbod


De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen. De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen. De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...). Geautomatiseerde of gerobotiseerde installaties programmeren. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...). Gereedschappen en instrumenten op de productiemachine of -lijn controleren en vervangen. Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren. Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren. Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

Je komt terecht in een groeiende onderneming waar je kan werken in een familiale sfeer.

Doorgroeimogleijkheden op lange termijn.

Na een succesvolle interimperiode maak je kans op een vaste contract.

Je krijgt een uitgebreide opleiding on the job.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...