Job type: Part-time, Fixed term contract

Loading ...

Job content

organisatie
Stadsbestuur Damme
online sinds
31/03/2023
type
tijdelijk contract
reageren voor
14/04/2023
download vacature

over de organisatie

De dienst cultuur heeft tot doel cultuur en erfgoed in al zijn vormen (participatie, creatie, educatie...) te ontwikkelen, te bevorderen, aan te moedigen en te ondersteunen.

over de functie

Hebben geluid, licht en podium geen geheimen voor jou? Wil je mee zorgen voor een vlekkeloos verloop van de evenementen in de cultuurfabriek? Dan ben jij zeker de persoon die wij zoeken.

profiel kandidaat

Geen specifiek diploma vereiste, maar een ervaring als podiumtechnieker is voldoende.
Je hebt kennis van de voor de functie vaktechnische werkmethoden en kan gespecialiseerde theater technische werkmiddelen gebruiken. Je hebt een goede kennis van podiumtechnieken zoals licht, geluid, elektriciteit, veiligheid en audiovisuele technieken.

aanbod

- Verloning volgens schaal C1-2-3
  • Vakantietoelage en eindejaarspremie
  • Maaltijdcheques van €8/dag
  • Extra-legale voordelen nl hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer, fietsvergoeding aan het maximale tarief €0.27/km, Pluspas

wijze van solliciteren

Solliciteer via personeelsdienst@damme.be Voeg bij je sollicitatie een CV, recent uittreksel van het strafregister en een kopie van uw diploma of studiebewijs voor laatstejaarsstudenten.

Kom je tijdens een sollicitatie in aanraking met discriminatie?

Meld dit bij Unia. Discriminatie op basis van je geslacht kan je melden bij het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...