Job type: Voltijds, Onbepaalde duur

Salary: €1.991 per maand

Loading ...

Job content

Als poetshulp sta je in voor meerdere onderhouds- en poetstaken. Je maakt de vloeren, trappen, gangen, meubels, het sanitair, gastenkamers, etc. schoon en houdt de werkplaatsen netjes. Je signaleert problemen of defecten aan de leidinggevende en draagt zo bij tot een klantvriendelijk imago en een schone, comfortabele en veilige omgeving zowel voor de bezoekers als de gebruikers van het gebouw.
Aangezien de Landcommanderij Alden Biesen ook avond- en weekendactiviteiten organiseert zal je regelmatig avond- of weekendwerk moeten doen.
Hou je van het werken in team, ben je zorgvuldig en flexibel ingesteld? Dan is deze job misschien iets voor jou!

De Landcommanderij Alden Biesen is een schitterende erfgoedsite, een internationaal cultuur- en congrescentrum en een toeristische trekpleister. Alden Biesen, ooit gebouwd door de Duitse Ridderorde, is nu een van de grootste kasteeldomeinen in de Euregio.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde:

  • Je hebt minimaal 3 jaar beroepservaring als poetshulp op grotere bedrijfslocaties zoals hotel, congres- of evenementencentrum.

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur.
  • Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar we proberen om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar (bij een tewerkstellingspercentage aan 100%). Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
  • Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets wordt vergoed door de werkgever.
  • Je kunt gratis aansluiten bij de hospitalisatieverzekering die de werkgever voorziet. Ook de leden van je gezin kunnen aan een voordelig tarief aansluiten.
  • Je krijgt maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag.
  • Je loon valt in de salarisschaal van de graad van assistent (rang D1, salarisschaal D111). De lijnmanager kan op basis van de functievereisten relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige erkennen. Je aanvangssalaris is minimaal 1.990,54 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index, bij een tewerkstellingspercentage van 100% en 3 jaar beroepsrelevante ervaring), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Op /salarissimulator
kun je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Deze selectieprocedure verloopt via een objectief wervingssysteem. Als je slaagt, kun je later meedingen naar een statutaire bevorderingsfunctie of naar een statutaire functie via horizontale mobiliteit.

De werkplek

Departement Cultuur, Jeugd en Media

Adres

Kasteelstraat 6, Alden Biesen, Bilzen 3740 BEL
Loading ...
Loading ...

Deadline: 27-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...