Loading ...

Job content

Securex Groep


Al meer dan 115 jaar helpt Securex zijn klanten en medewerkers om te schitteren in hun professioneel leven. Elke dag zetten onze 1.700 collega’s zich dan ook in om ondernemers en werkgevers te ondersteunen in hun professionele activiteiten.

Wij bieden deze ondernemers en werkgevers het meest uitgebreide aanbod van diensten op de markt: Ondernemingsloket, Sociaal Verzekeringsfonds, Sociaal Secretariaat, Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk, Verzekeringen, HR consulting en Medische Controle. Zo kunnen we onze klanten helpen in elke stadium van hun ondernemerschap en in de uitbouw van hun personeelsbeleid.

Securex is actief in 5 Europese landen en heeft de ambitie om deze internationale aanwezigheid te blijven uitbreiden.
TEASER


Als Preventie Ingenieur begeleid en ondersteun je klanten bij de opmaak en uitvoering van hun preventiebeleid inzake risicobeheersing, in het bijzonder in arbeidsveiligheid en/of arbeidshygiëne. We zoeken een Preventie Ingenieur niveau 1 of arbeidshygiënist voor de regio Antwerpen.


Functie
  • Je initieert, organiseert, leidt en voert projecten inzake risicobeheersing uit op een kwalitatief hoogstaande manier, in samenwerking met de klant. Je tracht hierbij ook duurzame gedragsverandering op de werkvloer na te streven.
  • Je stelt bijvoorbeeld een risicoanalyse en een globaal preventieplan op.
  • Als expert in de materie, adviseer je de klant teneinde een efficiënte en rechtsgeldig welzijnsbeleid in te voeren.
  • Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe projecten of vormingen en neemt actief deel aan opleidingen en/of externe seminaries waar je optreedt als animator of spreker.
  • Je bent steeds op de hoogte van de recente evoluties betreffende de wetgeving voor welzijn op het werk en kan deze in de praktijk omzetten.
  • Je onderneemt op een proactieve manier commerciële acties en draagt bij tot de realisatie van nieuwe “leads”.

Profiel
  • Je bent burgerlijk of industrieel ingenieur met een aanvullende opleiding veiligheidskunde niveau I, of arbeidshygiëne of een ingenieur met een aanvullende opleiding niveau II en relevante ervaring als preventieadviseur, en je bent bereid om niveau I of arbeidshygiëne te volgen.
  • Je bent communicatief en klantgericht; vanuit jouw expertise denk je mee met de klant om te beantwoorden aan zijn verwachtingen.
  • Je kan zelfstandig werken en beschikt over een goede teamgeest.
  • Je spreekt perfect Nederlands en je hebt ook een heel goede kennis van het Frans.

Waarom voor Securex kiezen?


Bij Securex draagt elke werknemer bij tot het succes van onze klanten. Daarom is het onze missie om onze medewerkers te laten schitteren in hun job! Dat begint bij een sterk onboarding traject. Ook doorheen jouw verdere loopbaan zit jij aan het stuur van jouw persoonlijke groei via uitgebreide opleidingskansen, interne mobiliteit en allerhande projecten.

We bieden jou een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie-, groeps- en arbeidsongeschiktheidsverzekering en interessante kortingen. Medewerkers die niet over een bedrijfswagen beschikken, krijgen bovendien de optie om een wagen te leasen aan een voordelig tarief. Je kan rekenen op minimaal 27 vakantiedagen in een 38,5 urenweek, aangevuld met 4 extralegale verlofdagen (of glijtijd) en 4 verlofdagen naargelang anciënniteit.

Met onze ‘New Way of Working’ positioneren we ons als flexibele werkgever met een dynamische werkomgeving. Als je functie

het toelaat, kan je werk op kantoor combineren met thuiswerk.

Al onze medewerkers delen een passie voor onze klanten, bouwen positieve relaties uit, nemen ownership en werken vanuit een digitale mindset. We trekken volop de kaart van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kiezen voor Securex betekent dus kiezen voor een duurzame werkgever, onderneming en partner.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...