Loading ...

Job content

Binnen de functie als procesingenieur fungeer je als rechterhand van de productieverantwoordelijke. Je bent in jouw functie in onze onderneming actief op drie domeinen:Dagelijkse productievergaderingen:In de dagelijkse productiemeetings sta je in voor de opvolging van afdelingsoverschrijdende montage- en kwaliteitsproblemen.Je staat in voor het aansturen, opvolgen en leiden van de dagelijkse productiemeeting. Dit doe je in functie van een optimale, efficiënte productie én om naloopwerken of stilstand van de productieflow te vermijden.Je zorgt uiteraard voor een grondige en gestructureerde voorbereiding.Deze verantwoordelijkheid neemt ongeveer 30% van jouw tijd in beslag.Procesoptimalisatie:Na een uitgebreid kennismakingstraject binnen de firma, sta je voor de optimalisatie van onze productiesystemen. Je stelt hierbij een productieflow op in samenwerking met de betrokken (leidinggevende) actoren binnen de productie.Je analyseert de verschillende processtappen en maakt voorstellen op in functie van optimalisatie (efficiëntie, kosten, kwaliteit).Je integreert materialen, mensen en middelen tot een proces dat voldoet aan alle eisen op het vlak van kwaliteit, veiligheid en logistiek.Je bent medeverantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van wijzigingen en vernieuwingen betreffende werkmethodes, lay-outs en logistieke stromen.Projectleiding:Je bent het vaste aanspreekpunt als projectleider van onze A-orders.Je staat in voor de opvolging van onze innovatieve prototype-voertuigen over de volledige productieflow.Je rapporteert problemen, wijzigingen en montages.Je assisteert het team bij opstart van de prototypes en draagt het proces over aan de productieleiding.

Wat wij van jou vragen:
Je bent master in een technische richting (industrieel ingenieur elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt reeds ervaring met het leiden van optimalisatietrajecten in een productieomgeving.Je beheerst zeer goed de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven.Je hebt een uitgesproken analytische geest, kan nauwkeurig en gestructureerd werken. Je biedt een kritische kijk op de huidige processen en denkt oplossingsgericht. Je bent contactvaardig en kan communiceren met impact.Je bent een teamspeler, leergierig en in staat om informatie en trainingen over te brengen naar de gebruikers.

Wat wij jou bieden:
Een uitdagende job met heel wat variatie waarbij je alle kansen krijgt om jouw resultaatgerichte en zelfstandige aanpak te tonen.Een opleidingstraject aangepast aan jouw ervaring, kennis en ambitie.Een loopbaan binnen een onderneming, die een gevestigde waarde is in zijn sector.Een engineerings- & productieomgeving met ervaren collega’s waarmee je samenwerkt aan innovatieve custom-made producten.VDL is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een informele, open sfeer, aanpakken, samenwerken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen.Een marktconform loonpakket, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...