Loading ...

Job content

Jouw functie:

Je bent verantwoordelijk voor het ingeven en voorbereiden van de productiegegevens van de machines. (schaarlijn, plooi- en knipstraat, beugelmachines,…) Daarnaast stel je planningen op voor verschillende productieafdelingen en overleg je met de productieleider.

Je komt terecht in een hecht team van medewerkers waar iedereen nauw samenwerkt, hierin vorm jij het doorgeefluik naar de productie. Je hoofdtaak bestaat uit het verwerken van tekeningen die je krijgt van klanten en aannemingsbedrijven tot een optimale planning voor de productie.

Jouw profiel:

Je bent in het bezit van een technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan planlezen en bent vaardig met computerprogramma’s. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld (1 dag in de week blijven tot afsluit productie). Je werkt graag proactief mee in een groter geheel en weet van aanpakken. Je bent op zoek naar de perfecte combinatie tussen administratie en het hands-on gebeuren van een productie.

Ons aanbod:

De firma Concreton biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid in een financieel gezond bedrijf. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. De onderneming biedt je een degelijke opleiding, een aangepaste verloning volgens inzet en resultaten. Je komt terecht in een compleet nieuwe productieafdeling en bij een werkgever die veiligheid hoog in het vaandel draagt.


Celestine Van Hautegem

Hr Medewerker

celestine-vh@willynaessens.be
+32 479 76 75 50
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...