Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

De job

Project Consultant – projectmatig werken – regio Mechelen

Ben jij op zoek naar uitdaging en afwisseling? Lijkt een job als Management Assistant jou wel boeiend? Maar ben je ook commercieel ingesteld en is een functie als Sales Assistant bijgevolg ook wel iets voor jou? Of wat dacht je van Purchase Assistant of Marketing Assistant.

Bright Plus Outsourcing Solutions biedt je in de job als project consultant de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract én continuïteit in je job. Start jij binnenkort op als Management Assistant bij een van onze klanten om vervolgens verder te gaan naar jouw volgende uitdaging?

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak of je kan dit compenseren door voldoende relevante ervaring voor te leggen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.
  • Je kan vlot overweg met de gangbare software zoals Microsoft Word, Excel en Powerpoint.
  • Je werkt je snel in en bent op zoek naar uitdaging en afwisseling.
  • Je zit vol ambitie, wil graag bijleren en staat te popelen om verder te groeien op professioneel vlak.

Wat heeft Outsourcing Solutions jou te bieden?

  • Je krijgt een vast contract bij Outsourcing Solutions, maar gaat op projectbasis extern werken. Uitdaging en afwisseling… Here I come!
  • Je mag rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met een massa extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gsm…
  • Je mag een eersteklas bedrijfswagen in ontvangst nemen, they see me rollin’!
  • Je wordt gecoacht tijdens en na je projecten en mag rekenen op interessante opleidingen op maat zodat je steeds mee bent met de nieuwste ontwikkelingen.

Wat is Outsourcing Solutions?

Bright Plus Outsourcing Solutions biedt klanten een stabiele en kwalitatieve oplossing aan voor tijdelijke projecten, door een vast team van project consultants uit te sturen. Echte professionals in tal van vakgebieden zoals sales, administratie, marketing, aankoop, logistiek, HR…

Als projectmedewerker kan je in verschillende sectoren terechtkomen, zowel in zowel Kmo’s als Multinationals.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...