Loading ...

Job content

Bij Siemens Healthineers, waarderen we degenen diehun energie en passieaan een goed doel wijden. Onze medewerkersmaken van ons een unieke werkgeverin de sector van de medische technologie. Daarom willen we elk individu de middelen geven om zichzelf te ontplooien. Een gemeenschappelijk doelbrengt ons allen samen en motiveert ons: voortbouwend op ons opmerkelijk erfgoed van baanbrekende ideeën, innoveren we de gezondheidszorg en bieden we betere healthcare producten en -diensten aan. Samen met onze collega’s stellen we de status quo telkens in vraag om groter te denken, veerkrachtiger te leren uit onze fouten en te groeien.


Met onze boeiende openstaande jobs over de hele wereld willen wij niet enkel experts op papier aantrekken, maar eerder mensen met een Siemens Healthineers mindset. We bieden je een flexibele en dynamische omgeving en de ruimte om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.


Lees meer over ons internationale bedrijf en onze cultuur door onze website te bezoeken en/of deze video te bekijken.


Klinkt je dit als muziek in de oren?


Wacht dan niet langer en vervoeg ons team als:


Project Manager

Regio: Brussel Noord


De Project Manager verzekert de leiding voor installatie van medische systemen, evenals van afbouwwerkzaamheden voor volledige medische diensten in regio Brussel. Als Project Manager begeleid, stuur en motiveer je het projectteam gedurende de volledige cyclus van het project. Klanttevredenheid staat centraal tot aan de uiteindelijke voltooiing van het project.


Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je analyseert aanbestedingen/offerteaanvragen, plannen, constructie- en contractspecificaties om de projectvereisten te bepalen en de technische haalbaarheid te onderzoeken
 • Je neemt actief deel aan de ontwikkeling van het voorstel en selecteert betrouwbare onderaannemers voor het leveren van speciale constructietechnieken (stabiliteit, elektriciteit, verlichting, HVAC, automatisering, vloerbedekking, verlaagde plafonds…), installatie van apparaten of andere diensten
 • Je houdt toezicht op het implementatie- en uitvoeringsplan en verzekert de effectieve uitvoering door het projectteam
 • Je beheert het project binnen de gestelde financiële doelstellingen
 • Je beheert het contract, de wijzigingsopdrachten, de claims en eventuele afwijkingen van het contract
 • Je zorgt voor een regelmatige en efficiënte communicatie met alle relevante stakeholders
 • Je beheert de voltooiing van alle benodigde documentatie zoals As-Built, technische documenten, voorlopige oplevering, ...
 • Je werkt nauw samen met de inkoopafdeling, technische dienst, sales, tekenbureau en PM collega’s voor de realisatie van je projecten
 • Je houdt je aan alle richtlijnen voor naleving en zakelijk gedrag van Siemens Healthineers


Jouw profiel:

 • Je beschikt over een ingenieursdiploma (elektriciteit, elektromechanica, bouw, …) of gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan een 3tal jaren ervaring voorleggen als projectmanager
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans, aangevuld met een goede kennis van Engels
 • Je beschikt over uitstekende communicatie skills
 • Je bent proactief en assertief ingesteld
 • Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht
 • Kennis van het hospitaal milieu is een pluspunt


Overtuigd door onze bedrijfscultuur alsook het doel en de verantwoordelijkheden gelinkt aan deze positie? Solliciteer nu, we kijken er al naar uit om je te leren kennen! Is deze functie niet wat je zoekt, maar je wenst in aanmerking te komen voor toekomstige behoeften, aarzel dan niet om je cv te uploaden in onze Talent Community.


Diversiteit, gelijkheid en inclusie zijn sterke waarden. We verbinden ons ertoe om alle kandidaturen te bestuderen in overeenstemming met deze waarden en in volledige transparantie.


Aan alle wervingsbureaus: Siemens Healthineers accepteert geen cv’s van bureaus. Stuur cv’s alstublieft niet door naar de alias van onze functie, medewerkers of een andere bedrijfslocatie. Siemens Healthineers is niet verantwoordelijk voor eventuele vergoedingen in verband met ongevraagde cv’s.


Organization:
Siemens Healthineers

Company: Siemens Healthcare NV

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...