Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Heb je een goede basis in allround HR in een functie als HR Business partner, HR Generalist, HR Officer, HR Project Manager…? Heb je zin in uitdagende HR projecten?

Wat mag je bij Mathieu Gijbels gaan realiseren:

 • Bij Mathieu Gijbels draait alles rond ‘Voordenken’, ook in HR. Daarom is het belangrijk dat je de kerncompetenties van het bedrijf in je DNA hebt zitten. In de functie van HR Projectmanager rapporteer je aan de HR Manager en werk je nauw samen met je collega’s van het HR team. Je pikt de HR projecten op en zorgt ervoor dat deze worden gerealiseerd.
 • Als lid van het HR team draag je de HR visie: zorgen voor je medewerkers. Door te zorgen voor en vertrouwen te geven aan je medewerkers, maak je van hen nog betere Voordenkers. Je bent dan ook iemand die bij uitstek klantgericht werkt. Je vertrekt vanuit het HR jaarplan, pikt de noden van leidinggevenden en medewerkers op en vertaalt deze in concrete HR-projecten (soft HR, payroll, policies, systemen…). Je betrekt mensen, communiceert uitstekend op alle niveaus en je zorgt ervoor dat je projecten gedragen worden. Je bouwt met alle medewerkers een goede werkrelatie uit; zo draag jij mee je steentje bij aan de betrokkenheid en medewerkerstevredenheid.
 • Je doet aanbevelingen, geeft advies en bent de motor van verandering en verbetering. Je werkt parallel aan verschillende projecten. Je houdt niet vast aan hoe we het altijd gedaan hebben, je ziet mogelijkheden tot verbetering en vernieuwing.
 • Je toont je leiderschap en bent een mensen-verbinder, een bruggenbouwer. Je inspireert en werkt correct en aangenaam samen met alle niveaus in de organisatie. Je luistert empathisch en vertaalt noden van medewerkers in concrete projecten. Je krijgt ook iedereen op één lijn, van je HR collega’s en afdelingshoofden tot de mensen op de werven. Je staat tussen de mensen. Je communiceert en verdedigt je geloof in het bedrijf en de strategie met vuur, intern en extern.
 • Je levert je HR projecten resultaatgericht op. Je begint met een stevige analyse om alles in kaart te brengen Je hanteert een pragmatische aanpak, ziet oplossingen en zorgt ervoor dat je projecten voortgang kennen, binnen budget en de afgesproken deadlines. Je houdt iedereen bij de les en motiveert hen om je tijdig de nodige informatie en medewerking te bezorgen. Plannen, organiseren en projectmanagement zijn voor jou vanzelfsprekend. Je maakt juiste en heldere afspraken en volgt deze ook nauwgezet op. Zo boek je samen resultaat.

AANBOD

 • Een uitstekende opleiding en coaching on the job.
 • Een omgeving waar er heel wat ruimte is voor je vernieuwende ideeën en je professionele en persoonlijke ontplooiing.
 • Een boeiende functie in een heel fijn, warm bedrijf.
 • Een erg leuke sfeer en bedrijfsomgeving, een team van fijne collega’s op wie je kunt bouwen.
 • Een stabiel en financieel gezond bedrijf, dat vernieuwt en openstaat voor nieuwe technologieën.
 • Een HR team met wie het fijn samenwerken is.
 • Een omgeving waar er heel wat ruimte is voor je verrassende ideeën en je professionele en persoonlijke ontplooiing.
 • Heel wat verantwoordelijkheid, afwisseling en perspectieven: ontwikkelings- en groeimogelijkheden.
 • Je levert een onmisbare bijdrage tot de bedrijfsdoelstellingen. Je krijgt een gevoel van betrokkenheid en zinvol werk. Je ziet hoe je werk het verschil maakt binnen het groter plaatje, binnen het geheel.
 • Je krijgt een uitgebreide intensieve interne opleiding. Mathieu Gijbels zet sterk in op training, learning & development. Mathieu Gijbels biedt op regelmatige basis opleidingen aan om nieuwe vaardigheden te verwerven.
 • Mathieu Gijbels zal je challengen en je ondersteunen!
 • Je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen, je potentieel te maximaliseren en je eigen loopbaanontwikkeling te sturen.
 • Je rapporteert aan een échte People Manager met jarenlange ervaring in HR, die erin slaagt om mensen naar een hoger niveau te tillen, professioneel verder te laten groeien en boven zichzelf te laten uitstijgen.
 • Je zal de multifunctionaliteit en flexibiliteit ervaren van een sterke Limburgse KMO.
 • Loopbaan in een vooraanstaand bedrijf. Mathieu Gijbels biedt een uitdagende functie met veel autonomie. Mathieu Gijbels draagt ​​voor de gezondheid en het welzijn van medewerkers waarbij betrokkenheid, openheid, hoge ethiek en empowerment kernwaarden zijn. Mathieu Gijbels hecht veel waarde aan een stimulerende werksfeer.
 • Je kiest voor een zeer gevarieerde en multidisciplinaire functie in HR.
 • Je krijgt de kans om je stempel te drukken, je ideeën ook effectief uit te werken inclusief de mogelijkheid om zaken te veranderen en ownership op te nemen. Je meerwaarde zal opgemerkt worden omdat je een zeer belangrijke schakel bent in de organisatie waarbij je een zicht hebt op de volledige waardeketen. Je zal een toegevoegde waarde betekenen, impact kunnen uitoefenen op het eindresultaat.
 • Je mag rekenen op een dynamische no-nonsense open cultuur waar transparante communicatie, initiatieven en ideeën ook écht gewaardeerd worden. Iedereen is zeer aanspreekbaar. Mathieu Gijbels heeft een feedbackcultuur met korte communicatielijnen.
 • Je krijgt de kans krijgt om mee te bouwen aan een groei-bedrijf met een lange-termijn strategie, om jezelf verder te ontwikkelen in een referentiebedrijf die verantwoordelijkheden geeft aan haar werknemers. Eigen inbreng wordt gestimuleerd en je krijgt krediet voor relevante nieuwe ideeën.
 • In deze multidisciplinaire functie heb je zowel interne als externe contacten en je ziet het resultaat van je werk en het effect op het eindresultaat.
 • Uiteraard mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden: een compleet remuneration package: een prestatiemotiverend salarisbeleid met een uitgebreid pakket van extralegale voordelen waaronder een comfortabele bedrijfswagen.
 • Visie gericht op mensen verbinden en dialoog.
 • Prestatiemotiverende en menselijke beleidsvoering met bijzondere aandacht voor waarden & normen.
 • Mathieu Gijbels hecht veel waarde aan een stimulerende werksfeer en collegialiteit.

GEWENSTE PROFIELVEREISTEN

 • Je hebt een brede HR ervaring verworven in een allround HR functie (HR Officer, HR Generalist, HR Business Partner, HR Project Manager, …)
 • Je hebt een strategisch werk- en denkniveau.
 • Je hebt een goede kennis van sociale wetgeving en arbeidsrecht.
 • Je hebt ervaring met HR beheerssystemen en -tools. Kennis van eBlox is een pluspunt maar geen must.
 • Je bent goed met cijfers en duikt af en toe eens stevig in de analyse.
 • Je denkt oplossingsgericht en pragmatisch.
 • Je weet mensen te betrekken in communicatie en dat op alle niveaus in de organisatie.
 • Je hebt een KMO mentaliteit: hands-on, vastpakken en doen.
 • Je bent gebeten door je vak en bent mee met de nieuwe tendensen en technologieën.
 • Je bent goedlachs, warm, verbindend.
 • Je hebt de ambitie om nog verder te groeien.

Welkom in de wereld van Mathieu Gijbels

Mathieu Gijbels NV is een ‘voordenkend’ aannemersbedrijf uit Oudsbergen gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw. Klantentevredenheid en een levenslange relatie met de klant staan voorop. Voor iedere bouwbehoefte heeft Mathieu Gijbels een oplossing. Van nieuwbouw, renovatie tot en met service en onderhoud. Met zo’n 300 medewerkers realiseert Mathieu Gijbels een omzet van 75 miljoen euro. Mathieu Gijbels nv heeft zijn hoofdkantoor in Oudsbergen (Opglabbeek) , een tweede zetel in Gent en een kantoor in Nijvel.

De drijvende kracht achter ons bedrijf zijn onze mensen, die wij beschrijven als De Voordenkers. Mensen die altijd een stap verder denken en de lat steeds hoger leggen. Mensen met de juiste kennis en een hart voor bouwen.

Onze waarden

In onze organisatie staan respect voor elkaar en teamgeest voorop. Pas wanneer onze mensen goed samenwerken, kunnen wij als bedrijf groeien. Daarom hebben wij een aantal fundamentele waarden gedefinieerd: respect - openheid - acceptatie - betrokkenheid - eerlijkheid - zelfevaluatie.

Zorgende organisatie

Ruimte creëren waar mensen goed en aangenaam kunnen werken, is een uitdaging die we voor onze klanten aangaan. Uiteraard willen we dat ook voor onze eigen mensen. Een aangename werksfeer creëer je niet met woorden alleen. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten voor onze medewerkers. Naast onze traditionele congé-inzet in juli en december vinden er regelmatig andere leuke activiteiten plaats.

Een zorgende organisatie zijn, betekent ook zorgen voor de mensen die het minder goed hebben in onze maatschappij. Daarom steunen wij goede doelen zoals Een Hart voor Limburg en De Langste Tafel die wij een bijzonder warm hart toedragen. Ook onze eigen mensen doen hiervoor extra inspanningen dankzij KeiSolidair. Dat is een initiatief van Een Hart voor Limburg waarbij De Voordenkers zelf de handen uit de mouwen steken en samen werken aan een goed doel.

Lerende organisatie

Blijven evolueren, steeds proberen om beter te doen, onszelf uitdagen om nog efficiënter te werken. Zo kunnen we onze mensen, De Voordenkers, het best omschrijven. Dat betekent als bedrijf ook investeren in opleidingen, cursussen en trainingen. Een engagement dat wij bij Mathieu Gijbels erg serieus nemen. Onze mensen volgen dan ook talloze opleidingen om ‘best-in-class’ te blijven. We willen onze processen blijven verbeteren en sneller maken en onze organisatie nog performanter maken. Daarom hebben we dit jaar een LEAN traject opgestart waarbij al onze mensen een opleiding in LEAN management krijgen.

Corporate Social Responsability

Corporate Social Responsability oftewel ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ is de laatste jaren een heus modewoord geworden. De betekenis van MVO - om als bedrijf écht iets terug te geven aan de maatschappij - is voor Mathieu Gijbels zeker geen hol begrip. Het maakt deel uit van ons DNA en is de norm voor onze manier van samenwerken en bedrijfsvoering.

Meer informatie / Solliciteren

De sollicitatieprocedure verloopt exclusief via Talent Link NV.

M: +32(0)471448120

E: wouter.hansen@talentlink.be

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...